Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

19 noiembrie – o zi perfectă pentru construirea și dezvoltarea firmei tale. Participă și tu la cel mai nou program educațional de training

DT.-THINK-SPICEEchipa Spice Profit și Spice Events te așteaptă în data de 19 noiembrie, la Filiala Satu Mare a Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, să participi la DOING TRAINING. THINK SPICE!, cel mai nou program educațional de training aflat la a doua ediție.

Acest eveniment se adresează tuturor celor care doresc să își deschidă o firmă în România precum și celor care caută soluții pentru dezvoltarea și revitalizarea businessului.

Vor fi prezenți investitori, consultanți, antreprenori, manageri, lideri, oameni de afaceri, membri ai autorităților publice locale și persoane dornice să evolueze pe plan personal și profesional.

Ai posibilitatea să alegi unul din cele două pachete speciale: start up & antreprenoriat și dezvoltarea afacerii. Fiecare pachet cuprinde 4 seminarii și un masterclass, fiind susținute de speakeri cu experiență în domeniu, persoane care investesc energie și pasiune în profesia lor de zi cu zi. 

Participând la pachetul 3, axat pe profilul antreprenorial, vei descoperi unde greșesc și se poticnesc de regulă managerii și antreprenorii secolului XXI precum și ceea ce trebuie să faci tu pentru a avea propria afacere. Programul zilei se încheie cu un masterclass special în care vei afla care trebuie să fie atitudinea potrivită de business în țara în care Codul Fiscal se schimbă mai repede decât anotimpul.

Acestea sunt doar trei teme ale zilei de training, programul complet poate fi consultat pe platforma online a evenimentului.

Participând la pachetul 4, având ca și profil al zilei dezvoltarea afacerii, veți conștientiza rolul comunicării în interiorul organizației, ca o primă condiție pentru profit. Totodată, veți descoperi metode potrivite de finanțare prin care ideile de afaceri depășesc stadiul de planuri și vise. Programul zilei se încheie cu un masterclass special în care vei afla cum să fiți și să rămâneți WOW în business.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați platforma online a evenimentului, unde veți găsi programul complet al zilei.

Toți participanții, indiferent de pachetul ales, pot depune CV-uri în cadrul bursei locurilor de muncă pregătită de organizatori în colaborare cu sponsorii, colaboratorii și firmele de selecție și recrutare de personal partenere.

După programul de training, începând cu ora 20.15,organizatorii au pregătit o seară de networking specialăla Grand Mall Satu Mare unde veți putea schimba cărți de vizită și veți intra în contact cu potențiali parteneri, colaboratori și oameni de afaceri care se află în căutare de idei și oportunități de creștere pe piață. Participanții se vor bucura de o atmosferă prietenoasă și relaxantă, în compania unor vinuri rafinate și delicate oferite de Cramele Rătești.

Programul evenimentului, speakerii, partenerii precum și înscrierile se realizează pe platforma online a evenimentului care poate fi accesată pewww.spiceprofit.ro/evenimente

Alte informații și detalii suplimentare se pot obține pe www.spiceprofit.ro și respectiv pe pagina oficială de facebook a evenimentului www.facebook.com/DoingTrainingThinkSpice

Alege să trăiești o zi incredibilă, memorabilă, în compania unor persoane care se dedică în toate cursurile pe care le livrează pentru ca tu să fii conectat la mediul economico-financiar actual.

Alege să fii și să rămâi constant informat! Nu uita că economia merge de la sine dar tu trebuie să îți dai seama cum te afectează pe tine: în rău sau în bine. 

SAY YES TO THE PROGRESS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.