Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident frontal în Turulung. Șoferi răniți grav

accident rutierDuminică, în jurul orei 13.30, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la faţa locului, la un accident de circulaţie, produs pe raza localităţii Turulung, judeţul Satu Mare.

             Din cercetările efectuate s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 35 de ani, conducând autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus, de circulaţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia, care era condus regulamentar de către Ioan J.

             În urma impactului a rezultat rănirea gravă  a ambilor conducători auto. Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest care, în cazul conducătorului auto Dacia, a fost negativ, iar în cazul celuilalt conducător auto a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

      În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

     Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.