Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident rutier pe Botizului. Șoferul care a provocat accidentul era beat

accident rutierLa data de 17 noiembrie 2015, ora 10.18, pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare a avut un accident de circulaţie.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care au intervenit la faţa locului au stabilit că, Ioan T. a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea benzii de circulaţie a intrat în coliziune cu autoturismul marca Seat, condus regulamentar de Ioan P.

 În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto Ioan P.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul victimei rezultatul fiind negativ, iar în cel al lui Ioan T. aparatul a indicat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.