Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

UPDATE Accident spectaculos pe Careiului. Un BMW a dărâmat scara unui bloc (FOTO)

accident careiului  (15)UPDATE Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a stabilit cine este vinovat de accident şi ce alcoolemie aveau şoferii. Potrivit buletinului de presă, vinovat este şoferul autoturismului Skoda deoarece nu a acordat prioritate BMW-ului, dar a rezultat că şoferul BMW-ului a consumat alcool.
Redăm rezultatele Poliţiei:
“La data de 06.11.2015, ora 16.42, la intersecția dintre Drumul Careiului și str. Brândușa din municipiul Satu Mare, S. Viorel de 64 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul Skoda, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW condus regulamentar de Ș. Bogdan de 25 ani, din Medieșu Aurit, jud. Satu Mare. În urma impactului, autoturismul Skoda a fost proiectat în autoturismul marca Dacia condus de U. Lorand de 31 ani, din Satu Mare, rezultând rănirea numitului S. Viorel, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea efectuării de investigații medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui U. Lorand și S. Viorel, iar în cazul celui de al treilea a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma efectuării investigaților medicale s-a stabilit că S. Viorel a fost rănit grav, iar Ș. Bogdan Ioan a fost rănit ușor. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă”.

 

Vineri, ora 17:00 – Un accident spectaculos soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în urmă cu câteva momente pe drumul Careiului.

Din primele informaţii reiese că şoferul unui BMW ce circula cu viteză excesivă nu a putut opri la trecerea de pietoni, a trecut pe cealaltă bandă, a acroşat două maşini şi s-a izbit de scara unui bloc.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită. O ambulanţă SMURD a transportat-o de urgenţă la spital pentru investigaţii.

Poliţia Rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu detalii.

32 comentarii

  1. ZZZZZ Răspunde

    Ma si miram daca nu era BMW.
    Oilor luati-va trabant daca nu stiti sa conduceti.

    :-)))

  2. eu Răspunde

    Am permis am masina tare am valoare! cum au luat permisul tot in viteza?

  3. Ralucutza Lulu Răspunde

    Bogdan Sipa il cheama pe proprietarul BMW.este politist

    • Claudia.cristina10 Răspunde

      Care ii problema ta mai fetito ca ii polițist dute vezi-ti tu de treaba ta,toți comentați dar nu stiti ce s-a intamplat mai exact cel cu Scoda a iesit vinovat asa ca nu mai comentați

      • Chitzi Bushar Răspunde

        Problema ca e politist, e:
        1 s-a urcat la volan dupa ce a consumat alcool
        (daca nu se urca la volan , nu ar mai fi fost in acel moment in intersectie, deci accidentul nu mai avea loc.
        2 Cum spun cei de la rutiera?-nu a adaptat viteza la condiitiile trafic, pentru a putea evita orice pericol(semaforul pe galben intermitent inseama atentie si presupune reducerea vitezei
        3 Poate fi vinovat si soferul skodei, dar daca BMV circula peste limita legala de viteza, soferul skodei nu mai este vinovat deoarece circuland in oras nu a realizat ca vehiculul BMV se apropie mai repede decat era normal
        4. A urca la volan dupa ce ai consumat bauturi alcoolice, este ca si cum ai premedita o crima (daca accidentul se soldeaza cu victime)iar a fi si om al legii e si mai grav.

      • carcotas Răspunde

        Claudia,si tu ai o problema:cu gramatica.

      • pisamasinclopultau Răspunde

        sigur ca nu va fi “militianul” vinovat, vezi tu de treaba ta, toti cu putina functie credeti ca puteti face ce vreti in tara asta si din pacate in marea majoritate a cazurilor asa si este.

    • ioan Răspunde

      Cred ca este un timpit,nu politist

  4. ardelean Răspunde

    La rutiera?

  5. Marchis Despi Răspunde

    Eu cred ca o ambulanta la transportat pe ranit la spital si nu smurd-ul (paramucii). ……..

  6. gospodar Răspunde

    ce dracu aveti cu bietul om.a fost si el la cumparaturi si acum voia sa le duca direct la lift.

  7. x-ulescu Răspunde

    Ar trebui ca UE ( ca e tare si mare ) sa interzica vanzarea de bmv-uri si mertane in romania ..ca nu face fata neuronu
    de romin la asa masina .
    Ca vorba aia : nu masina face accidentu ..ci ala de la volan

  8. Vekony Emese Răspunde

    Claudia.cristina10 vezi cui iei apararea
    Indiferent cine a iesit vinovat cel cu BMW-ul avea viteza .De ce ????? Daca este plitist nu stie regulile de circulatie ??? Dr.Careiului din totdeauna era un pericol public . Maria problema VITEZOMANIIII

    • Claudia.cristina10 Răspunde

      Semafoarele de ce nu funcționează nu mai comentați vedeți-va de ale voastre si nu mai judecați ca nu sunteți nimeni sa faceti chestia asta

      • hahaha Răspunde

        Prostul de politist in intersectie stie sa circule numai cand semafoarele sunt in functiune. Fraier de politist, prostul era facut politist contra cost

      • pisamasinclopultau Răspunde

        auzi claudia draga ilumineaza-ne tu cine mm mai esti ?

  9. Corectitudine Răspunde

    Claudia.cristina10
    Si daca nu functiona semaforul unde sunt regulile de circulatie.Sau daca este plitist el nu trebuie sa respecte nimic ???? Inca un semn cum se primesc permisurie . De comentat vom comenta pentru ca si eu am permis si in fiecare zi dau de niste imbecili volan ca cei de sus . Daca erai pe strada sau era cineva din familiea ta si se accidenta ce spunai ?????? Prima data gindeste dupa acesa COMENTA comentariile noastre.

    • Claudia.cristina10 Răspunde

      Este foarte grea limba română asai? sunt rudă cu el si te rog frumos sa iti vezi de permisu si masina ta,țin sa te anunț ca stie foarte bine regulile de circulatie si te rog sa iti vezi de treaba ta si de viata ta,nu de viata altora

      • Procuror Răspunde

        Auzi dragă Claudia , sa ma fut in ruda ta de politist , si ce daca el e politist , e ferit de reguli ? Are voie să le încalce ? Coruptia e mare , iti dai seama ca nu el e de vina fiindca e politit si asta e explicatia . Nu ii mai tine apărarea ca nu merita , daca ar da o masina peste tine si ai ajunge in spital ce ai face ? Ai vrea despăgubire , asa ca mai bine tacati fleanca de papagalita . Io iti mai spun o data , ma fut in tine si in neamul tau !

      • pisamasinclopultau Răspunde

        exact, si militianul trebuia sa se vada de ale lui si sa lase pe altii nevinovati in pace, data viitoare cand are chef de “cum vrea p.. mea” sa-si caute un stalp pe un camp unde nu umbla oameni nevinovati.

  10. Claudia.cristina10 Răspunde

    Auzi tinere am o intrebare pt tn cine circula pe drumul prioritar?

    • Claudia.cristina10 Răspunde

      Aveți grije ce vorbiți si asumati-vă ceea ce spuneți deoarece lucrurile nu vor ramane asa lăsați organele competente sa isi facă treaba asa ca gura mica

      • Procuror Răspunde

        Ia tine-ti tu gura , ca nu ai dreptate in locul tau daca as fi mi-as musca limba in loc sa spun ceva , cine … l-a pus pe … ala de politist sa circule cu viteza excesiva ? Daca avea o viteza mica putea evita cat de cat accidentul , deci io iti spun mai bine sa taci ca vb prea mult si prost .!

      • Corectitudine Răspunde

        Si ce vrei sa ne dai in judecata?Si ce organe competente ? Cele corupte ? Da si ne asumam ce spunem si scriem pentru ca suntem oameni simpli si nu corupti ca nemul tau .Si sa nu vii cu deumul prioritar . Esti proasta pentru ca toate trei masinile ereu pe drum prioritar dar un mistocar cu BMW era prea smecher .

      • Marius Răspunde

        Desteapto de unde stii tu cine a iesit vinovat?stii ca ruda ta iubita a fost turta de biat?

      • ev Răspunde

        Draga Claudia iti prezint ruda:
        Bogdan Sipa politist cu 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  11. una Răspunde

    Claudia cristina 10.tot asa vorbeai daca pe trotuar se plimba o mamica cu copilasul si masina intra in ei?

  12. sm Răspunde

    Claudia, poti sa fii mandra de ruda ta.Dacă tăceai, filozof rămâneai.

  13. Cristi Răspunde

    Din comunicatul Politiei intelegem ca este regulamentar sa circuli cu viteza excesiva si sub influenta bauturilor alcoolice !!! Sunt curios ce procuror/judecator va lasa un astfel de comportament al unui politist nepedepsit?

  14. Marius Răspunde

    E “regulamentar” sa depasim prin dreapta…e “regulamentar” sa intram intr-o intersectie semaforizata cu galben intermitent cu peste 100km/m(aprecierea mea influentata de ravagiile pe care le-a facut cond.auto bmw) e “regulamentar sa si servim cate ceva (sau chiar mai mult asa cam de…0.7mg/l)innainte sa urcam la volan (asa…s-o putem impresiona pe d-soara din drepta ca de… n-avem sange in teava daca nu…)e “regulamentar” chiar sa omoram pe cineva cu masina ca doar suntem pe prioritate…Cred ca cine a emis acest comunicat ar trebui sa se mai gandeasca ce inseamna “regulamentar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.