Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

A accidentat un pieton și a fugit de la fața locului

trecere pietoniPoliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ieri, 11 noiembrie, la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Botiz, judeţul Satu Mare, soldat  cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Simion M. conducând autoturismul marca Hyundai, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Imdeiat după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, revenind după aproximativ 15 minute.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negative, de asemenea ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.