Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accidente cu victime rănite ușor în Supuru de Jos și Trip

accidentPoliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ieri, 17 noiembrie, în jurul orelor 18.00, la un eveniment rutier produs pe DN19A, în afara localităţii Supuru de Jos, judeţul Satu Mare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, un argeşean în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format cap tractor şi remorcă a intrat în coliziune cu atelaj cu tracţiune animală, condus de Remus M., de 30 de ani, care circula în aceiaşi direcţie de deplasare fără ca atelajul să fi echipat corespunzător cu dispozitive luminoase în faţă şi în spate.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului atelajului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea celor doi participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Marţi seara, 17 noiembrie, poliţiştii rutieri negreşteni au fost solicitaţi să intervină la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Trip, judeţul Satu Mare.

La faţa locului, oamenii legii au constatat că Marius B., de 19 ani, a condus autoturismul marca BMW, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă, a acroşat autoturismul marca Volkswagen, care era parcat regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unui minor, în vârstă de 16 ani, pasager în autoturismul marca BMW.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două situaţii menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.