Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accidente rutiere. Imprudență, șoferi beți, victime

accident rutierLa data de 01.11.2015, orele 03:24, conducătorul auto M. Florin de 24 ani, din Batarci, județul Satu Mare, conducând autoutilitara marca Peugeot în localitatea Botiz, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă şi a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din dreapta al direcției de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a acestuia. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

La data de 31.10.2015, ora 21:10, conducătorul auto V. Alexandru de 65 de ani, domiciliat în Lazuri, jud. Satu Mare, în timp ce conducea autoutilitara marca Citroen pe str. Avram Iancu din oraşul Tăşnad, pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism Volkswagen, care era parcat regulamentar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-au recoltat şi probe de sânge. Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În data de 31.10.2015 ora 03.52, Z. Lucian, de 34 ani, domiciliat în mun. Satu Mare, a condus autoturismul marca Audi pe Bulevardul Vasile Lucaciu din municipiu, în timp ce avea o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit lucrare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În data de 30.10.2015, polițiștii Postului de Poliție  Comunală Homoroade l-au depistat în trafic pe S. Gheorghe de 26 ani, din Călinești Oaș, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe raza loc. Solduba, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat bărbatului de către B. Dănuț de 19 ani, din Călinești Oaș, care posedă permis de conducere. Ambii sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv  încredințarea unui autovehicul unei persoane ce nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.