Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Adrian Cozma: Voi continua să fiu o voce vie a opoziției

Adrian CozmaAdrian Cozma a transmis astăzi primul comunicat de presă, în calitate de copreședinte al PNL Satu Mare, prin care anunță că va fi în continuare o voce vie a opoziției.

Redăm comunicatul:

Sunt încântat că am primit votul și încrederea colegilor atât din partea BPJ Satu Mare cât şi a BPN, însă, în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe care mi-am asumat-o candidând pentru  funcția de copreședinte al PNL Satu Mare, mai ales în contextul politic actual.

Am înțeles foarte bine mesajul societății civile şi în mod clar, prin ceea ce am sa fac în cadrul partidului, voi încerca împreună cu colegii mei să facem un altfel de politică. Cine nu înțelege, de azi începând, că politicienii şi administrația publică trebuie sa acționeze doar în interesul cetățenilor, face o mare greșeală.  Mă bucur să am parte de o echipă unită, formată din mulţi oameni capabili pentru care modernizarea şi bunăstarea municipiului şi a judeţului Satu Mare constituie o prioritate stringentă. Prea mult timp şi bani s-au irosit în acţiuni pur politicianiste, populiste şi de imagine. Alegerile locale din 2016 trebuie să legitimeze o nouă clasă politică: cinstită şi responsabilă. Cred că în politică şi nu numai, a sosit momentul oamenilor onești, buni profesioniști, care vor să acționeze pentru bunăstarea comunitaţilor care i-au ales și nu în interes personal sau de grup.

Aşa cum v-am obişnuit, voi continua să fiu o voce vie a opoziţiei şi să imprim echipei mele energia şi curajul pe care societatea le aşteaptă de la noua generaţie  de politicieni. Suntem datori celor care ani de zile  au  suferit din cauza  incompetenţei, hoţiei şi corupţiei.  Da, corupţia  sărăceşte şi ucide, atâta timp cât nu reactionăm şi nu luăm atitudine. Îi chem pe sătmăreni, dar mai ales pe tineri, să aiba curajul opiniilor lor, să se lupte pentru viitorul lor, să se implice. Haideţi să facem împreună schimbarea pe care toţi ne-o dorim!                                                                                                                                                                                                                                                                      

Copreşedinte PNL Satu Mare, Adrian Cozma

                                                                                                              

32 comentarii

  1. sorin Răspunde

    Bravo tinere!se vede ca nu tie frica de psdisti, da nu stim ce vei face cu cei din partidul tau, ca tare le place sa linga si sa traiasca din firimiturile aruncate de Stef si Govor

  2. Koka Laru Răspunde

    Care opozitie??Asta n-a aflat ca Johannes a reusit sa puna mana pe putere urmand a numi un nou prim ministru?Au profitat de tragedia de la Colectiv ca sa-l faca pe Ponta raspunzator fortandu-l sa-si dea demisia !De parca Ponta ar fi inventat coruptia !Doar asa stiu acesti patrupezi sa puna mana pe putere!

  3. satmarean Răspunde

    Succes!

  4. corina Răspunde

    Saracu cap patrat dupa ce PSD-ul la votat consilier judetean si este marioneta lui Govor mai crede cineva in minciuni.
    Adriane ,noi tinerii nu votam oameni cu masini scumpe si impresii cat casa noi votam oameni modesti buni profesionisti,corecti care au divedit ca au facut ceva in viata.
    Asupra lui Cozma planeaza in oras suspiciuni de contrabanda si smrcherii.

  5. Andrei Răspunde

    In sfârșit un partid a înțeles ca trebuie sa facă loc tinerilor iar cei care aveau tot felul de relații transpartinice să fie lăsați la o parte. Baftă tinere!

  6. x-ulescu Răspunde

    sa dea domnu ” sa fie vocea opozitiei inca 10 ani de anu inainte

  7. dan Răspunde

    Stiti ca in SM in Consiliul judetean si local sunt tineri psdisti a caror prima slujba a fost cea de consilier? Oi proaste puse pe liste de elefantii batrani ca sa-i poata controla si care nu pot sa scoata un cuvant de dobitoci ce sunt. In primul randnu ar trebui sa votam indivizi care nu au o profesie sau care nu se pot intretine, daca nu au o meserie si nu-i intretin parintii, la un moment dat ii va hrani…coruptia

  8. Andreea Filip Răspunde

    Nu înțeleg și nu am să înțeleg niciodată plăcerea aceasta sadică a oamenilor de a arunca cu noroi în stânga și în dreapta fără vreo dovadă a celor spuse: 'planează suspiciuni' …
    O altă dilemă a mea e spiritul acesta de 'gică contra' când vine vorba de politică. Strigăm cât ne țin plămânii că politica e în fel și chip, că aceași oameni de nimic ne conduc, că sistemul e jalnic.
    Mă întreb care e soluția pe care o vedeți voi?
    Oameni tineri, capabili, cu viziune – NU.
    Oameni vechi, hoți- normal că NU.
    În situația în care ne aflăm cred că am putea să stăm nițel în banca noastră și să așteptăm acțiuni, iar apoi să dăm cu părerea noastră de mari politicieni, critici, judecători etc.
    O zi bună!

    • Bratianu Răspunde

      daca nu te duce capul hai ca-ti spun eu ce ne trebuie: oameni care au demonstrat in privat de ce sunt capabili, in meserii care necesita simt antreprenorial si nu in meserii in care tupeul si specula te urca pe scara ierarhica. Apoi cu doi presedinti, un avocat si un politruc, putin probabil sa construiti ceva. E clara intentia de a pacali, manipula si de a minti populatia. A inteles si capsorul tau?

      • Andreea Răspunde

        Stimate anonim, nu cred că ți-am dat vreun motiv pentru a mi te adresa în felul acesta, așa că te rog frumos, pune în aplicare ce te-au învățat pe acasă, desigur dacă s-a întâmplat acest lucru.
        Nu are rost să îți explic eu ție cât mă duce pe mine capul, nici tu nu trebuie să te dai mare haiduc când nu ești.
        Nu îmi veni mie cu povești de genul ‘oameni care au demonstrat în privat’ . Ce au demonstrat? Că sunt mari evazioniști? Că își exploatează angajații?? Că nu știu ce e aceea responsabilitate socială?? Toți privații urmăresc același lucru: profit maxim, indiferent prin ce mijloace! Așa că nu veni să mi-i dai drept exemplu pentru societate.
        O seară precum meriți, clarvăzătorule!

        • Zorro Răspunde

          Andreiutza, prinzi curaj in spatiu virtual, dar in spatiul public taci si executi in liniste ce ti se traseaza de la PDL-istul Aditzu Croitoras Contrabandist.

          • Andreea

            Dragule, curajul meu nu se rezumă la spațiul virtual precum al tău. Vă daţi toţi mari viteji şi vă ascundeţi laşitatea în spatele unor nume care să v-o mascheze.
            Halal viteji!
            Iar şi iar vorbeşte atotştiutorul din noi. De unde şti tu , dragule, că eu urmez ce mi se spune?
            Asta a fost bună!
            Ai impresia că toţi suntem reduşi mental, că ne trebuie linii directoare după care să acționăm? Surpriză, nu!
            Ţi-aş recomanda să îţi ţii acuzaţiile nefondate în căpşorul tău atotştiutor.

        • usa Răspunde

          Draga andreea ,

          ca sa intelegi te invit sa-ti facu un SRL sa vezi cum e.

          si da sistemul se numeste mini-max , adica un srl urmareste in chintesenta lui profit , asta e scopul lui.

          Evident ca nu intelegi ce inseamna sa ai firma ta sa o visezi noaptea , sa nu ai problema sa lucrezi duminica doar e firma ta, de dragul profitului.

          Faptul ca faci pe toti privatii evazionisti te demasca ca esti o functionara ….care a realizat ca nu mai are viitor….

          • Andreea

            În sfârșit o persoană cu maniere.
            Recunosc, nu am o firmă a mea. Recunosc că am cochetat cu ideea de a porni o afacere însă nu cred că aş putea să fac asta.
            Prefer să visez noaptea altceva, prefer să dorm liniştită, să nu ma gândesc că acuşi acuşi e ANAF-ul pe mine. Dacă SRL-ul tău funcționează respectând toatele legile şi ai profit încât să îţi acoperi toate datoriile şi să îţi mai rămână cât să fi satisfăcut, te felicit!
            Aş fi curioasă să cunosc acest model al tău de afacere ideală.
            Şi încă ceva…viitorul meu acum se conturează mai frumos şi mai bine decât ţi-ai închipuit tu.

  9. gigi Răspunde

    numa nu te umfla in pene adisor!

  10. Scarbit de politica Răspunde

    Vai si amar de ce fel de politicieni are Satmarul. Mi-e pur si simplu greata de indivizi ca Govor, Stef, Silaghi, Nicoara&Cozma;Keresteny, etc. Daca nu apare o formatiune noua la nivel national,care sa fie formata din oameni intrgri si cinstiti NU

  11. Scarbit de politica Răspunde

    ….MAI MERG NICIODATA LA VOT !!!!

  12. Andreea Răspunde

    Nu înțeleg și nu am să înțeleg niciodată plăcerea aceasta sadică a oamenilor de a arunca cu noroi în stânga și în dreapta fără vreo dovadă a celor spuse: ‘planează suspiciuni’ …
    O altă dilemă a mea e spiritul acesta de ‘gică contra’ când vine vorba de politică. Strigăm cât ne țin plămânii că politica e în fel și chip, că aceași oameni de nimic ne conduc, că sistemul e jalnic.
    Mă întreb care e soluția pe care o vedeți voi?
    Oameni tineri, capabili, cu viziune – NU.
    Oameni vechi, hoți- normal că NU.
    În situația în care ne aflăm cred că am putea să stăm nițel în banca noastră și să așteptăm acțiuni, iar apoi să dăm cu părerea noastră de mari politicieni, critici, judecători etc.
    O zi bună!

  13. fuctionar public Răspunde

    -25% atita are in cap, vaisiamar de el traficant de tutun.

    • lica Răspunde

      du te si taie frunza la caini puturos ratat

      • fuctionar public Răspunde

        mai bine sa tau frunze la caini decit sa imi arunce prieteni chiftele peste gardul de pe str. Mileniului.

        • jorj Răspunde

          Si daca esti functionar crezi ca nu poti ajunge pe Mileniului?? Ai mult mai multe sanse decat restul muritorilor!

          • Zorro

            Adriane, van tighi???

          • fuctionar public

            Baiat destepti din PDL(-25%) care se ascunde in PNL ca sa uite prostimea ce au facut, sa ne rugam la dumnezeu sa nu mai veniti la putere ca ne-am saturat de minciunile si de prostiile voastre.

  14. Bratianu Răspunde

    sunt curios cum sună, în accepțiunea acestui ilustru politician, o voce moartă…

  15. stefi Răspunde

    O voce moarta este cineva care nu are curaj sa isi sustina parerile si se ascunde sub o identitate falsa aruncand cu rahat in spatiul online

  16. usa Răspunde

    va rog sa indicati alta persoana din PNL care era mai bun la aceasta ora

  17. nelu Răspunde

    da, asta intr-adevar e o voce MOARTA pentru satmareni! Moarta si ingropata de votu dat Florisalului

  18. Bratianu Răspunde

    asa au ajuns si comunistii la putere: cu tupeu inimaginabil. citesc ce scriu postacii pedelisti si ma infior. asta e pnl?d-na andreea, cum ti se contureaza viitorul? ti-au promis viitorii guvernanti ceva in schimbul serviciilor prestate? sau pentru ca esti mai deschisa la par… pardon, minte? sau ti-ai gasit prostul pe care sa-l tapezi de bani? alta cale de succes ai recunoscut ca n-ai…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.