Ultima actualizare: ieri, 22:26

Sport

Andrei Timoce a câștigat Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin

Andrei TimoceAndrei Timoce de la CSM Satu Mare a câștigat Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin, competiție găzduită sâmbătă, 7 noiembrie, de Sala Polivalentă din Craiova. Arkosi Bertalan (CSM Satu Mare) s-a clasat pe locul II, iar cel de-al treilea spadasin de la CSM Satu Mare, Adrian Pop, a ocupat locul VII.

Lupta pentru Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin s-a dat între Andrei Timoce și Arkosi Bertalan, ambii de la CSM Satu Mare.

Pe tabloul de 8, Andrei Timoce l-a învins pe Adrian Pop, scor 15-13, iar Arkosi Bertalan a dispus de Ștefăniță Vâlceanu de la CSU Craiova (15-10).

În semifinale, Arkosi Bertalan l-a învins pe Mario Persu de la CSU Craiova (15-12), iar Andrei Timoce a trecut de Liviu Dragomir (15-13). Astfel în finala mare s-au întâlnit doi spadasini de la CSM Satu Mare, Andrei Timoce și Arkosi Bertalan. În cele din urmă Timoce a ieșit învingător, scor 8-6, câștigând Cupa „Alfredo Bachelli” la spadă masculin.

Cupa „Alfredo Bachelli” a fost organizată de către CSU Craiova, Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” și Federația Română de Scrimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.