Ultima actualizare: azi, 10:48

Publicitate

Antrenorii bodyART WINTER: Andrei Chirilă

andrei chirilaAndrei Chirilă, instructor bodyART și deepWORK, va fi prezent duminică, 22 octombrie, la bodyART WINTER, acțiune ce încheie turneul național YIN-YANG 2015.

Andrei este antrenor în Cluj Napoca, și a îmbrățișat imediat conceptele lui Robert Steinbacher, absolvind cu succes cursurile școlii naționale de bodyART. Mai mult, Andrei Chirilă a participat la numeroasele evenimente din Europa dedicate acestui sport, fiind deja o prezență activă a echipei din România de bodyART și deepWORK.  

bodyART reprezintă pentru mine o artă desăvârșită: o artă a mișcării, un puls al emoțiilor și o călătorie a spiritului. bodyART te învață să îți regăsești partea puternică (partea yang) și partea slabă (partea yin) și să le readuci în echilibru ca într-un dans fără început și fără sfârșit. Prin bodyART am învățat să mă regăsesc pe mine însumi, să îi ajut pe ceilalți, să dau din energia mea și să știu să accept din energia celorlalți.
Datorită bodyART-ului am ajuns să văd omul, mișcarea și viața printr-o abordare holistică.
bodyART este și va rămâne pentru mine o călătorie permanentă, o călătorie pe care o faci cu emoție și plăcere în același timp”, a declarat Andrei Chirilă.
Antrenor bodyART, deepWORK și BAX, antrenor personal susținând și cursuri de nutriție, Andrei este un perfecționist atât în viața sportivă, cât și în cea personală, impunându-se rapid în familia bodyART și deepWORK tocmai datorită perseverenței și constiinciozității.

Vino la acest eveniment să îl cunoști pe Andrei Chirilă la ora de bodyART Pure și deepWORK!

Turneul național Yin Yang 2015 se încheie la Satu Mare într-un eveniment intitulat bodyART WINTER, zi în care se reunesc cei mai de seamă antrenori din România: Simona Niste, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan și Camelia HoitanBodyART Winter are loc duminică, 22 noiembrie, la Grand Mall, începând cu ora 10:00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.