Ultima actualizare: azi, 09:16

Publicitate

Antrenorii bodyART WINTER: Bianca Bogdan

bianca bogdan 3Bianca Bogdan este un alt antrenor al școlii de bodyART pe care vi-l prezentăm. Bianca este sătmăreancă la origini dar stabilită în Cluj Napoca de câțiva ani.

În cadrul evenimentului Beauty Days, duminică, 22 noiembrie, aveți ocazia de a participa la seminariile de bodyART și deepWORK susținute de antrenorii autorizați ai școlii de bodyART Romania.

Sportul pentru Bianca Bogdan a fost întotdeauna o atracție, “prima dragoste” fiind dansul sportiv unde a câștigat titlul de campion național la vârsta de 17 ani. În prezent își desfășoară activitatea ca instructor fitness level I și II, instructor aerobic, instructor bodyART și deepWORK la Club Moving Cluj.

“BodyART-ul pentru mine reprezintă continuarea pasiunii, a dansului, o artă a mișcării pe care cu drag o împărtășesc ca instructor”, a spus Bianca Bogdan.

Vino la acest eveniment sa o cunoști pe Bianca Bogdan la ora de bodyART International system și deepWORK !

Turneul național Yin Yang 2015 se încheie la Satu Mare într-un eveniment intitulat bodyART WINTER, zi în care se reunesc cei mai de seamă antrenori din România: Simona Niste, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan și Camelia HoitanBodyART Winter are loc duminică, 22 noiembrie, la Grand Mall, începând cu ora 10:00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.