Ultima actualizare: azi, 12:55

Publicitate

Antrenorii bodyART WINTER: Camelia Hoitan

camelia hoitanÎn cadrul evenimentului Beauty Days, duminică, 22 noiembrie, aveți ocazia de a participa la seminariile de bodyART și deepWORK susținute de antrenorii autorizați ai școlii de bodyART Romania.

Turneul național Yin Yang 2015 se încheie la Satu Mare într-un eveniment intitulat bodyART WINTER, zi în care se reunesc cei mai de seamă antrenori din România: Simona Niste, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan și Camelia Hoitan. BodyART Winter are loc duminică, 22 noiembrie, la Grand Mall, începând cu ora 10:00. 

Până la desfășurarea evenimentului, vă prezentăm antrenorii de bodyART, începând astăzi cu Hoitan Camelia, antrenor din Târgu Mureș.

Camelia Hoitan și-a început activitatea de antrenor în anul 2007, în urma unor cursuri de instructor aerobic, personal trainer și wellness consultant urmate în SUA.
Mereu în cautare de perfecționare, a urmat cursurile FRSPT de formare ca și antrenor, workshop-uri de perfecționare în Step, Dance, Pilates, cursurile bodyART basic, dynamic, contact, pure, deepWORK.
În anul 2013 a teminat Facultatea de Kinetoterapie din Târgu Mureș, care a mers în paralel cu cursurile bodyART și deepWORK, ceea ce i-a deschis și mai mult, i-a lărgit viziunea asupra kinetoterapiei, fitness-ului.
După 8 ani în acest domeniu, lucrând ca și antrenor în diverse săli de sport din Tg Mureș, a avut curajul de a deschide un cabinet de kinetoterapie specializat în tratamentul afecțiunilor spatelui, unde o mare contribuție o are “lumea bodyART”.
bodyART reprezintă pentru mine perfecționare ca instructor și kinetoterapeut, m-a învățat arta predării, arta comunicării, arta mișcării. Este o cale de introspecție, mă ajută în fiecare zi să mă descopăr și în același timp îmi arată calea de a-i ajuta pe alții să se descopere la nivel fizic, mental și sufletesc. M-a ajutat să îmi fac prieteni noi, în mentorii pe care îi avem dar și din rândul clienților“, a declarat Camelia Hoitan.

Vino la acest eveniment să o cunosti pe Camelia Hoitan la bodyART Pure și deepWORK !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.