Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Balul Bobocilor C.N. Doamna Stanca: Câștigători Raluca Hoduț și Colța Tresilian (Galerie FOTO)

miss boboc doamna stanca (14)Bobocii de la Colegiul Național Doamna Stanca s-au întrecut aseară, la Grand Mall, în competiția tradițională Balul Bobocilor.

Evenimentul a fost atent organizat de elevii colegiului, bobocii având parte de multe surprize și emoții pe măsură. Până la alegerea perechilor de boboci care au intrat în competiție, clasele a IX-a a Colegiului  Doamna Stanca au avut de trecut trei probe ale unui mini concurs, și anume: Clasa care face cel mai înalt castel din 100 de pahare în 5 minute; Clasa care cântă cel mai bine un vers dintr-un cântec popular; Clasa care scrie pe un carton A2, în 3 minute, cele mai multe calități care încep cu litera clasei. Distracția și umorul au fost personajele principale ale acestui concurs al elevilor de 15 ani.

După concurs s-au ales șase perechi de concurenți din clasele a IX-a care s-au întrecut în proba de abilități – mers cu cartea pe cap, proba de atenție, proba teatrului de păpuși, în care concurenții au avut o jucărie de pluș și în cinci minute au făcut o mică scenetă în doi și proba de vals.

Tot evenimentul a fost presărat de mici momente artistice, de dans de societate, bacciata, hore, în care publicul prezent în sală a fost tot timpul antrenat.

Într-un final, juriul a anunțat câștigătorii Balului Bobocilor 2015 a Colegiului Național Doamna Stanca. Regele și Regina Balului Bobocilor au fost desemnați Raluca Hoduț și Tresilian Colța. Pe locul doi s-au clasat – Giulia Mordoaca și Andrei Vezentan, locul trei – Adrian Anzik și Dragoș Hepcal și titlul de cei mai populari concurenți s-a acordat Rominei Farkas și lui Erik Pircsuk.

Distracția a continuat până la ora 22:00, elevii sărbătorind astfel încă o ediție reușită a Balului Bobocilor.

Un comentariu

  1. unu Răspunde

    vai de capul nostru ce am ajuns.
    copila de 14, 15 ani pare dama de companie de 25 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.