Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Bugetul CSM-ului, suplimentat cu 100.000 de lei. Magyar Lorand cere explicații

sedinta CL (14)Consilierii locali au aprobat astăzi, în ședința de Consiliu Local, majorarea bugetului pentru CSM Satu Mare cu 100.000 de lei, la insistențele consilierului Fanea Dumitru, noul președinte al Comitetului Director al CSM-ului. Acesta susține că suma suplimentată ar permite clubului să înceapă anul 2016 fără restanțe.

Vin cu această propunere, pentru că dacă lăsăm clubul cu aceste datori și în anul viitor, nu știu dacă vom putea să o luăm de la zero. Acum sunt opt secții, au fost cheltuieli mai mult s-au mai puțin prevăzute dar rugămintea mea este dacă sunteți de acord să majorăm bugetul de la 400.000 de lei la 500.000 de lei ca să putem încheia anul fără datorii”, a declarat Fanea Dumitru.

Consilierul local UDMR, Magyar Lorand, înainte de a se aproba rectificarea bugetară, a ținut să elucideze o nouă problemă a clubului CSM, asta după ce s-au făcut unele verificări și s-a identificat faptul că la club se plătesc salariile în avans unor antrenori de la club și mai mult le-au fost achitate și unele utilități.

Explicați-ne și nouă ce se întâmplă cu utilitățile. Am semnat asemenea contracte prin care ne angajăm să plătim utilitățile? De ce dăm salarii în avans, când ne-am înțeles foarte bine cu ocazia ședinței de consiliu la ce se pot cheltui banii”, a întrebat Magyar Lorand.

Singurul răspuns care l-a primit consilierul din partea lui Fanea Dumitru a fost că ”este o greșeală de calculator” și că va cere explicații contabilei de la club, răspuns ce a stârnit râsul consilierilor UDMR.

Într-un final, majorarea bugetului a fost votată de către consilierii locali, singurul care s-a abținut find Magyar Lorand.

sedinta CL (28)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.