Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Grevă spontană la Finanţele din Satu Mare

finante-satu-mare Grevă spontană la Finanţele din Satu Mare. Angajaţii instituţiei au oprit lucrul astăzi între orele 9:30 şi 11:00 nemulţumiţi de faptul că din decembrie se majorează doar salariile angajaţilor care aparţin direct de minister şi a celor de la Antifraudă, mai puţin a finanţiştilor din judeţe.

Protestul a fost unul spontan, angajaţii instituţiei au oprit brusc lucrul în mai multe judeţe din ţară. Ei sunt nemulţumiţi de faptul că OUG 47/2015 prevede majorări salariale de circa 20% doar pentru acei angajaţii care ţin direct de Minister, nu se aplică şi în teritoriu.

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Salariile voastre sunt cu mult mai mari decat a celorlalti functionari publici. Vezi la finantele locale salarii de peste 15000lei brut.

  2. teo Răspunde

    majoritatea au peste 3.500 de lei salariul net ,iar la privat faci cumul de functii si stai pt 1200 de lei si bonuri de masa. de ce nu merg sa ocup un post la finante??? pt ca nu am banii care sa-i dau spaga si nu vreau sa imbogatesc niste directorasi numiti politic ,care nu stiu sa colecteze taxele decat blocand conturile firmelor mici si mijlocii, distrugandu-le si astfel distrugand viata a zeci, sute ,mii de oameni care-si pierd locul de munca.

  3. un dobitoc care a tacut pana acum Răspunde

    Ce ipocriti?!!!! oameni de rand ce sa zica? Nu aveti pic de rusine… Ar trebui toti oamenii sa facem greva pana salariul minim e 500 de euro!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.