Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Hoți identificați și prinși de polițiști

catuseÎn  data de 25.11.2015 poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Carei, i-au identificat şi reţinut pe o perioadă de 24 ore, pe N. Gioni, de 18 ani și N. Daniel, de 19 ani, din Carei, care în perioada 12 – 23 noiembrie 2015 ar fi  comis cinci furturi din locuință, pe raza mun. Carei.  Cei doi urmează să fie prezentaţi,  în cursul zilei de azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției I Poliție Satu Mare-Investigații Criminale, l-au depistat ieri în jurul orelor 02,20, pe P. Tamaș din Livada, care a încercat să deschidă portierele unui autoturism parcat in curtea unui hotel din Satu Mare. In urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că susnumitul este autorul a doua furturi din societati comerciale situate pe raza municipiului Satu Mare, fapte comise in noptile de 22/23.09.2015, 29/30.10.2015, fapte ramase initial cu AN.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

Tot în cursul zilei de ieri 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Iinvestigații Criminale  linia de muncă furturi din locuințe, din cadrul Pol. Municipiului  Satu Mare, în colaboare cu cei din cadrul Serviciului  Criminalistic  l-au identificat și prins pe G. Cristian, de 27 ani, din Satu Mare, stabilind că este autorul furtului comis în perioada 20-23.11.2015, dintr-o anexa a imobilului situat in mun. Satu Mare, faptă rămasă initial cu AN. Prejudiciul in valoare de 500 lei a fost recuperat in totalitate. Si in acest caz, cercetările continuă cu autorul in stare de libertate, in vederea stabilirii intregii activități infractionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.