Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

ImproȘtim – un nou spectacol de improvizație, la Sala Studio

premiera ImproStim foto Cristian Gatina (2)-1Sâmbătă 28 noiembrie, la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului de Nord (de pe strada Horea), trupa de improvizatori va fi pregătită pentru un nou spectacol improvizat. Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot. Un show de improvizație inteligent, amuzant și dinamic.

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și invită spectatorii să ia parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite.

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian But, Cristian Iorga, Andrei Stan. 
Improvizatori muzicali: Vlad Giurge, Cristian Dan.
Realizator: Andrei Stan

preț bilet: 20 lei/15 lei pentru elevi, studenți, pensionari

biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6

Program:
Luni – Vineri: 10.00 – 17.00
Sâmbătă: 10.00 – 13.00
sau cu o oră înainte de începerea spectacolului 

Telefon: 0261712106
e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.