Încă 11 milioane de lei pentru drumurile judeţene

24 noiembrie 2015 | 3 comentarii

conferuinta CJ (18)Consiliul Judeţean Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi rectificarea bugetului judeţului. Potrivit preşedintelui Adrian Ştef, este vorba despre o alocare de 11,9 milioane lei pentru drumurile judeţene din sumele defalcate din cotele TVA. Consiliul a mai primit 4,1 milioane lei pentru echilibrarea bugetelor primăriilor, ce au fost distribuite mai departe, şi 4,3 milioane pentru bugetul propriu al Consiliului şi instituţiile din subordine.

Consilierii au mai aprobat regulamentul de alocare a fondurilor către unităţile de cult din judeţ. Astfel, până în 8 decembrie toate cultele pot depune solicitări de sume, urmând ca de anul viitor să fie o procedură mult mai complexă. Adrian Ştef estimează că în acest an cultelor le va fi alocată suma de două milioane lei.

Un alt proiect important a fost cel care vizează angajarea Judeţului Satu Mare pentru susţinerea finanţării lucrărilor pentru modernizarea DJ 193 Satu Mare – Borleşti – limită Maramureş şi a DJ 108R din DN 19A Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare- Corund – Bogdand – Hodod – limită judeţ Sălaj. Adrian Ştef a explicat că a fost necesar acest angajament pentru a putea fi organizată licitaţia de atribuire a lucrării, urmând ca proiectele să fie finanţate din fonduri europene în sesiunea 2013-2020.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Dna.govoride spune:

  Govore ești cam palid.Ai vreo apăsare?

 2. aldao spune:

  pe langa cele 720 de milioane ? inca 11 milioane ?
  vom avea de toate.

 3. govoras pe faras spune:

  da ce fata are MIRCIULICA GOVORICA??? da-tiii ma un pahar de apa , ca poate lesina acolo…oare de la DNA ti se trage GOVORICA MIRCIULICA???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest