Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Întreg judeţul Satu Mare o susţine pe Tincuţa Fernea la Vocea României!

conferuinta CJ (42)Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare demarează o campanie de sprijinire a sătmărencei Tincuţa Fernea în concursul Vocea României difuzat de Pro TV.

Preşedintele Adrian Ştef a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, afişele şi flyerele prin care sătmărenii sunt invitaţi să o voteze pe Tincuţa Fernea la Gala Live ce va avea loc pe 1 decembrie începând cu ora 20:30.

Vă rog să staţi lipiţi de televizoare, s-o urmărim, să-i acordăm un vot, pentru că chiar cred că această tânără merită cu desăvârşire, are o voce minunată, ne-a reprezentat de atâtea ori la concursuri naţionale. Eu cred că va fi un mare nume, un mare artist şi cred că şi noi putem să contribuim acum cu acest vot“, a spus Ştef.

Consiliul Judeţean pregăteşte materiale, afişe, flyere, cu detalii care vor fi împărţite prin oraş.

Tincuţa Fernea este cursantă a Şcolii de Arte Satu Mare, în acest an câştigând trei festivaluri la care a participat.

Ea este în echipa lui Tudor Chirilă.

Afis consiliu (2)

6 comentarii

  1. liliana Răspunde

    Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fi! Cred ca vrea sa fie cercetat musai pt. gestionarea fondurilor judetului dupa bunul plac. Daca eu consider ca merita si vreau sa votez un candidat il votez fara sa vina o autoritate platita din banii nostrii sa imi spuna ce sa fac si asta tot pe banii nostrii! Esti jalnic Adriane si e pacat ca tanar fiind nu ai demonstrat cu nimic ca esti altfel decat ceilalti!

  2. Bratianu Răspunde

    Incredibil cu ce se ocupa individul asta.

  3. BRAVO Răspunde

    bravo TINCUTO , taicatau a fost un penal , si acuma esti sustinuta de un alt PENAL profesorul adrian mihai stef , FELICITARI TINCUTO

  4. Catrina Răspunde

    Tôt timpul au fost sustinuti doar copiii care au fost de oameni mari:àdica primar ,politai ,etc.copiii simpli nu li sa dat nici ô importanta nici odata sa mèrgeti naibi toti ca numai voi vrei sa cistigati

  5. Maruntel Răspunde

    Uraganul Catrina face ravagii…lingvistice! Nu vezi că ești o biată analfabeta, invidioasă și rea? Vai de viața ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.