Militar sătmărean înmormântat cu onoruri militare, după 8 ani de luptă cu boala

1 noiembrie 2015 | 3 comentarii

boidache daniel2Boidache Daniel, subofițer în rezervă MApN, a fost înmormântat cu onoruri militare la cimitirul din Sătmărel. Subofițerul născut în 1972, a fost trimis șase luni în misiune în Afganistan, în urmă cu 8 ani. Întors acasă a fost diagnosticat cu o formă complicată de cancer la piele. Boala a fost cruntă, cu diverse complicații, timp de 8 ani medicii sătmăreni precum și cei de la Spitalul Militar Central încercând tot posibilul de a găsi remediul. Din păcate, boala incurabilă l-a răpus pe ofițerul de doar 43 de ani.

Daniel Boidache, originar din localitatea Bârlad, era căsătorit în Satu Mare și avea o fetiță adorabilă în vârstă de 8 ani, elevă în clasa întâi.

În 20 octombrie, subofițerul Boidache a fost transportat cu elicopterul MAI, în misiune SMURD, la Spitalul Militar Central din București. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, joi seara, în jurul orei 21:00, declarându-se decesul.

Trupul neînsuflețit a fost adus la Satu Mare, Ministerul Apărării Naționale suportând toate cheltuielile de transport și înmormântare. La funeralii a fost prezent Comandantul și Șeful de Stat Major al eșalonului superior, colegi și alte oficialități militare.

Sicriul subofițerul Daniel Boidache a fost înfășurat în drapelul României și înmormântat cu onoruri militare așa cum se cuvine unui militar român care și-a servit patria.

Dumnezeu să-l odihnească.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. gheorghe catalin spune:

  Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi.Sunt profund indurerat. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment. Sincere condoleante. ADIO PRIETENE .

 2. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 3. Dumnezeu sa-l ierte,condoleante familiei, sa ne rugam pentru el si sa-l pomenim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest