Ultima actualizare: azi, 18:51

Sport

Olimpia primește mâine vizita Chindiei. Intrare liberă pe stadion

spectatori OlimpiaOlimpia Satu Mare va întâlni mâine, de la ora 14, pe teren propriu echipa de pe locul 4 în seria Vest a Ligii a II-a, Chindia Târgovişte. Se anunță una din cele mai disputate partide din această etapă, deoarece amândouă echipele trec printr-o perioadă foarte bună. Sătmărenii au trei victorii consecutive în ultimele etape şi au urcat pe loc de play off, iar Chindia a trecut cu 3-1 de CS Mioveni etapa trecută. Pentru a avea parte de o asistență cât mai mare care să împingă echipa spre victorie, conducerea clubului Olimpia a hotărât să ofere intrare liberă la acest meci.

Știm că este o oră și o zi nepotrivite pentru fotbal, dar sperăm să vedem câți mai mulți sătmăreni în tribune. Echipa are nevoie de ei. Ar fi extraordinar să legăm patru victorii. Băieții au un moral foarte bun și îi simt concentrați la meci. Le mulţumim băieţilor din galerie pentru că au fost alături de noi sâmbătă la Oradea, în ciuda condițiilor”, a declarat antrenorul Tibi Csik.

Delegația oficială a clubului Chindia Târgoviște a ajuns astăzi la Satu Mare, după ce în noaptea precedentă s-au cazat la Târgu Mureș. În meciul din tur, Chindia s-a impus cu 2-0.

Din fericire, Tiberiu Csik are tot lotul disponibil, astfel că va putea folosi cea mai bună formulă pentru garnitura de start.

Echipa probabilă: Băican – Ciul, Mureşan, Heil, Iuhas – Takacs, Villand, Chivari, Muntean – Sălăgeanu – Boştină.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.