Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Ovidiu Domide și Daniel Nistor, campioni naționali la Rally Raid

conferinta Ovidiu Domide si Daniel Nistor (5)Ovidiu Domide și Daniel Nistor au cucerit titlul de campioni naționali la Rally Raid. Echipajul sătmărean Dr. Nissan Rally Team a participat weekend-ul trecut la cea de-a III-a competiție a Campionatului Național de Rally Raid, desfășurată la Timișoara, în care a reușit să se caseze pe locul I.

În cadrul unei conferințe susținută astăzi, cei doi campioni au declarat că a fost o competiție foarte grea și că au întâmpinat dificultăți din cauza ceții la una din probe.

A fost cea mai grea probă specială din cariera mea de pilot, proba specială PS3 în care a trebuit să parcurgem 55 de km, a fost o ceață densă și nu vedeam la 5 m. Nu au fost incidente, am ieșit puțin în decor, am reușit să repunem mașina pe traseu și am bătut aceea specială”, a afirmat Ovidiu Domide.

La rândul său, copilotul Daniel Nistor a declarat că nu doar ceața a fost o problemă ci și autovehiculele care circulau pe traseul respectiv.

Chiar dacă organizatorii competiției au făcut o verificare a traseului înainte să se dea startul, pe traseu la un moment dat când rulam cu 120 km/h, fără ca să avem o vizibilitate foarte bună din cauza ceții, ne-am trezit cu trei mașini care cărau lemne și veneau din contrasens. A fost un reflex de ultimul moment al lui Ovidiu și am ieșit pe arătură. Și pentru mine a fost cea mai stresantă etapă din cariera de navigator”, a spus Daniel Nistor.

Chiar dacă au întâmpinat dificultăți iar viața lor a fost pusă în pericol, cei doi campioni au reușit să treacă de cele trei probe speciale cu brio, fiind desemnați campioni naționali la Rally Raid.

 

3 comentarii

  1. un satmarean Răspunde

    Bravo baieti.Va rog sa-i cereti presedintelui consiliului judetean Stef Adrian sa va cumpere o masina noua. O meritati

  2. sofer Răspunde

    Stimate domn Daniel Nistor avem rugamintea sa va platiti soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.