Ovidiu Domide și Daniel Nistor, campioni naționali la Rally Raid

10 noiembrie 2015 | 3 comentarii

conferinta Ovidiu Domide si Daniel Nistor (5)Ovidiu Domide și Daniel Nistor au cucerit titlul de campioni naționali la Rally Raid. Echipajul sătmărean Dr. Nissan Rally Team a participat weekend-ul trecut la cea de-a III-a competiție a Campionatului Național de Rally Raid, desfășurată la Timișoara, în care a reușit să se caseze pe locul I.

În cadrul unei conferințe susținută astăzi, cei doi campioni au declarat că a fost o competiție foarte grea și că au întâmpinat dificultăți din cauza ceții la una din probe.

A fost cea mai grea probă specială din cariera mea de pilot, proba specială PS3 în care a trebuit să parcurgem 55 de km, a fost o ceață densă și nu vedeam la 5 m. Nu au fost incidente, am ieșit puțin în decor, am reușit să repunem mașina pe traseu și am bătut aceea specială”, a afirmat Ovidiu Domide.

La rândul său, copilotul Daniel Nistor a declarat că nu doar ceața a fost o problemă ci și autovehiculele care circulau pe traseul respectiv.

Chiar dacă organizatorii competiției au făcut o verificare a traseului înainte să se dea startul, pe traseu la un moment dat când rulam cu 120 km/h, fără ca să avem o vizibilitate foarte bună din cauza ceții, ne-am trezit cu trei mașini care cărau lemne și veneau din contrasens. A fost un reflex de ultimul moment al lui Ovidiu și am ieșit pe arătură. Și pentru mine a fost cea mai stresantă etapă din cariera de navigator”, a spus Daniel Nistor.

Chiar dacă au întâmpinat dificultăți iar viața lor a fost pusă în pericol, cei doi campioni au reușit să treacă de cele trei probe speciale cu brio, fiind desemnați campioni naționali la Rally Raid.

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. un satmarean spune:

  Bravo baieti.Va rog sa-i cereti presedintelui consiliului judetean Stef Adrian sa va cumpere o masina noua. O meritati

 2. sofer spune:

  Stimate domn Daniel Nistor avem rugamintea sa va platiti soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest