Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Percheziții la Finanțele Publice Satu Mare și la oameni de afaceri

perchezitii finante satu mareProcurorii au descins astăzi, 25 noiembrie, la Finanțele Publice Satu Mare dar şi la societățile comerciale ale omului de afaceri Marius Balaji, cercetat de procurori DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. 

În dosar sunt cercetați și alți doi oameni de afaceri, precum și doi cetățeni ucrainieni. Perchezițiile au fost realizate cu sprijinul Jandarmeriei Satu Mare, suportul de specialitate fiind asigurat de Serviciul Român de Informații.

Cei trei oameni de afaceri sătmăreni împreună cu cetățenii ucrainieni și doi angajați ai Finanțelor Publice Satu Mare sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani, prin gestionarea unor societăți fantomă prin care s-au făcut tranzacții comerciale fictive, în scopul deducerii de TVA. Toată acțiunea s-a desfășurat în perioada 2013-2015, prejudiciul total urmând a fi calculat. 

Vom reveni cu detalii.

3 comentarii

  1. Kato Răspunde

    Danut MAN cel mai mare evazionist cu tva

  2. pistruiatu Răspunde

    da SIPOS de la finante care i prieten cu BALAJI , l-a acoperit ani de zile , pe SIPOS nu-l intreaba nimeni nimic?/?? pardon fost la finante …..

  3. Razvan Govor Răspunde

    Cand scapam de GOVORILA…ultimul jeg de mafiot?!Cat a dat la DNA sa scape de puscarie?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.