Primăria închide circulația în P-ța Libertății

11 noiembrie 2015 | 11 comentarii

piata libertatii satu mareMiercuri, 11 noiembrie 2015, primarul municipiului Satu Mare dr. Coica Costel Dorel a convocat Comisia de Siguranţa Circulaţiei pentru a analiza posibilitatea restricţionării circulaţiei autovehiculelor în centrul municipiului, P-ţa Libertăţii.

S-a luat decizia ca în perioada 5.12.2015 – 3.01.2016, circulaţia autovehiculelor se fie restricționată în P-ţa Libertăţii pe tronsonul cuprins între str. Horea şi str. Păstrăvului respectiv pe str. Ştefan cel Mare pe porţiunea cuprinsă între P-ţa Libertăţii şi P-ţa Jean Calvin.

În toată această perioadă, în zona cu circulaţia închisă vor avea loc târguri şi evenimente dedicate Sărbătorilor de iarnă.

Sursa: Primăria Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (11)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Da’ pe platoul din centrul nou unde oricum nu se intampla nimic si e o campie goala folosita de stabii de la judet pe post de parcare nu se pot amplasa acele bodegi? Trebuie musai gatuit si mai tare traficul in centru? Asta e un experiment de prost gust

 2. catalin nedelcu spune:

  va fi un dezastru.cea mai mare prostie sustinuta de un oras de golani!!!

 3. satmarean spune:

  Evenimentele dedicate sarbatorilor nu se pot intampla pe aleile din parcul central?

 4. escape spune:

  In groapa de pe Coposu nu ar deranja pe nimeni, si in perioada de iarna oricum nu are alta destinatie…

 5. mirela spune:

  In orice oras civilizat din LUME centrul vechi este inchis!!!! Doar satmarenii vor sa se modifice ceva dar fara sa se schimbe nimic! :). Giratoriul ala esye ptr smecherii care vor sa se dea cu masinile sau cei care vor sa mearga pana-n buza Target-ului! Mai umblati si pe jos fratilor!EU TRAIESC IN GERMANIA DAR VOI FI ACASA DE SARBATORI, FELICITARI PRIMARE!!!

  • satmarean spune:

   In germania fiecare oras civilizat are centura fraiero si masinile au pe unde circula. In sm nu. Parcul central dim sm e o padure intunecoasa nu o piateta amenajata frumos cu o biserica veche in mijloc.

  • prost ca coiu spune:

   vedeti de sarbatori o sa fim si mai multi ca vin stranierii si ei alaturi de noi o sa umble dupa brad,porc,cadouri,palinca si altele.toti tampitii vor sa inchida centrul si dupa cum se observa nu ne ajung imbecilii autohtoni mai avem si cretini de import in cazul de fata din germania .astia stau un an bine merci in puful occcidental si apoi plini de elan ne fac pe noi puturosi .piata libertatii ,daca boul de coica nu a mai intalnit in praful oltenesc de unde vine,este un nod de comunicatie foarte important pentru malul drept al somesului.miile de soferi care sunt prinsi in trafic la orele de varf probabil toti se dau cu masina sa fie smecheri ori au treaba la target.cat de prosti puteti fi! a si apropos avem si pietonala pasajul coposu e numai bun pentru astfel de evenimente.
   ps.postacii de serviciu va rog abtineti-va fie ca suntei din “germania” sau locali coica e un bou si atat!

 6. satmarean spune:

  Felicitari Primarului .

 7. Marius spune:

  Sa inteleg ca ne mutam o sa mergem de pe trotuar direct in sensul giratoriu nu? inseamma ca trotuarele vor fi goale si oamenii vor merge prin sensul giratoriu. wow mare e gradina Domnului!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest