Primarul Dorel Coica explică de ce închide circulaţia: târg de sărbători!

13 noiembrie 2015 | 13 comentarii

iluminat-sarbatori-satu-mare-(36)Primarul Dorel Coica, alături de mai mulţi angajaţi ai instituţiei au explicat astăzi, într-o conferinţă de presă, că decizia de a se închide jumătate din Piaţa Libertăţii a fost luată pentru a fi organizat aici un târg de turism ca în oraşele europene.

Potrivit primarului în faţa hotelului Dacia va fi amplasat un patinoar ce poate ajunge până la 600 de mp, Piaţa Libertăţii va fi decorată cu elemente de sărbători şi vor fi amplasate tarabe cu produse specifice.

“Vor fi activităţi cu ONG-urile, avem activităţi pentru copii în 5 decembrie. Dorim să animăm toată zona, să-i dăm un aer de sărbătoare”, a explicat Şeful Biroului Control Comercial şi Autorizaţii de Funcţionare din cadrul Primăriei, Florin Maier.

Primarul a mai anunțat că de sărbători în oraș vor fi amplasați nouă brazi, câte unul pe cartier, iar iluminatul va fi frumos decât în anii anteriori. Un accent mare se va pune pe zona centrală, în special pe cea închisă circulației.

Circulația rutieră va fi închisă în perioada 5 decembrie – 3 ianuarie în jumătate din Piața Libertății, între ceasul electric, Hotelul Aurora și Casa Albă dar și pe Ștefan cel Mare, între Grand Mall și Aurora.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Edi Leiher spune:

  De ce nu face circul asta pe centru nou????Debil

 2. Cristian spune:

  Si in tot acest timp platoul din Piata 25 Octombrie va fi gol????

 3. Turism Satu Mare spune:

  “un târg de turism ca în oraşele europene”
  Targ de turism? Despre ce vorbiti domnul primar? Unde a-ti visat oare ca pana cand nu avem drumuri de calitate si oferta turistica acceptabila, va veni cine va la targul de Craciun din Satu Mare? Probabil vis frumos, dar fara un plan …ramane tot un vis…

 4. satmarean spune:

  Felicitari primarului Coica.

 5. florin spune:

  In sfarsit ,un primar care s-a gandit la asa ceva! Bravo domnule Coica!

 6. Molnar Iosif spune:

  Nepotii mei abia asteapta un patinoar mare in oras. E foarte bine venita initiativa primarului.

 7. rocotarc spune:

  Abia steptam sa vedem daca va fi mai frumos ca in anul trecut ! Desi ,si anul trecut a fost mult mai frumos impodobit inytregul oras decat in anii anteriori mandatului lui Coica

 8. laurentiu spune:

  FELICITARI PRIMARULUI. In orice oras care se respecta CENTRUL VECHI gazduieste evenimentele de sarbatori!!! IN SFARSIT!

 9. adrian spune:

  Totul se petrece langa hotel Dacia,un locas girat de primar sa arate cum arata acum.
  In oltenia se fac astfel de talciocuri un esec marca Coca.

 10. Dac spune:

  Felicitari d-nle primar pentru initiativa, merita incercat, patinuarul este foate buna idee, a prins foarte bine si la Baia Mare….., nu am fost un simpatizant al dumneavoastra, si nu v-am votat, dar pentru cum s-au miscat lucrurile la nivel de municipiu, per ansamblu, promit sa va votez cu proxima ocazie..!!!

 11. satmarean. spune:

  Ca sa fiu sincer abia asteptam un asemenea proiect si in acest oras! Numai vorbe bune la adresa primarului Coica!FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest