Primarul Dorel Coica s-a răzgândit. Vrea patinoar în Piața 25 Octombrie

20 noiembrie 2015 | 15 comentarii

descărcare (10)Primarul Dorel Coica s-a răzgândit în privința locației patinoarului. Acum vrea să îl instaleze în Piața 25 Octombrie și nu în fața Hotelului Dacia. Motivul: clădire degradată care ar pune în pericol viața copiilor. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Primăria Satu Mare.

Suntem încă în studiu cu locația patinoarului. Dacă ar fi după mine, l-aș duce în Piața 25 Octombrie, acolo este spațiu, și totuși gândindu-mă la clădirea Dacia, pentru siguranța copiilor. Până săptămâna viitoare o să ne decidem”, a declarat Dorel Coica.

Un alt motiv pentru care nu s-ar putea instala patinoarul în fața clădirii Hotelului Dacia este conectarea electrică. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (15)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Aliosha spune:

  Chiar asa a spus “degradanta” ?

 2. adrian spune:

  Dute ma si date cu capu de buda ma fraiere ai distrus orasu ma scursura,,,,….

  • profesor spune:

   ,,Du – te” se scrie cu liniuta ,,da – te” la fel .Prima data invatati cum se scrie corect si abia apoi veniti cu criticile la adresa altcuiva!Omul acesta a facut multe lucruri bune pentru orasul acesta .A reparat ce au distrus altii!

 3. dinu spune:

  Felicitari primarului.

 4. mipudeco spune:

  Parerea mea este ca niciun primar nu are dreptul sa decida singur (de capul lui)! Corect este sa discute orice problema cu cei din jurul sau, sa decida impreuna. Expresii ca: primarul VREA nu isi au locul aici. Poate la el acasa!Dovada este tocmai problema patinoarului: da ordin primarul si apoi se razgandeste. Nu este sanatos (sa faci asa, e dovada de imaturitate)!

  • satmarean spune:

   Pai despre razgandeala cu str. Eugen Lovinescu ce parere ai? Aia avizata de comisia de circulatie plina de membri specialisti…

   • ardelean spune:

    Ce e cu Lovinescu? Stie apropo, cineva, de ce ma tot flash-uiesc ceilalti soferi cand intru pe strada aceasta, de pe Traian spre 1 Decembrie? Ca niciodata n-am vazut radar acolo….

 5. florin spune:

  Idee buna patinoarul!

 6. cetatean bun spune:

  si ce daca s-a razgandit, omul nu are voie sa se razgandeasca ca asa vor unii? Foarte bine ! A aflat un loc mai bun si mai sigur!

 7. satmarean spune:

  Patinoarul pe vremea fostului primar a fost tot timpul pe platoul din p-ta 25 Octombrie. Si-o fi dat seama actualul primar ca e mai bine cum facea fostul primar?

 8. Chelu vizionar spune:

  1.cel mai important lucru :aflam ca Dacia sta sa cada si știe Coilă ce știe.
  2.Coiae nu a studiat nimic el doar a decretat se Închide circulația si restul fabulațiilor
  3.daca e mai sigur patinoarul in piața oare nu o fi mai sigur si pentru tarabe tot acolo?poate ne lasă si Țăranu asta sa circulam cât de cât ca si așa e sufocat orașul .
  4.un adevărat “vizionar” primaru asta ,la naiba!asteptam cu interes niște Percheziții si la primărie poate ii Închide si chelului instalația.

 9. Chelu vizionar spune:

  Dar dacă Dacia este un așa pericol degradant oare miile de oameni care trec pe acolo nu sunt in pericol de moarte?sutele de liceeni si școlari care trec prin pasajul rușinii ( rușinii boului de Ilyes).Ar fi culmea ca Dacia sa pice si singura victima sa fie Beny al mic care a parcat pe trotuar cu merțanul lui sa tragă in liniște o liniuța.

 10. florin giurchici spune:

  Multi carcotasi putin aai facut in cei opt ani cat au condus orasul.Voica este contestat de udmr doar sa nu castige capital electoral.

 11. Mircea spune:

  Cioca sa ne spui dacă ai luat spaga și comision în forma continua De la Florisal, Samcif(de Bogdan),Apaserv și firmele arondate.

  Ce ai făcut în Germania cu Dan Steven ,expirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest