Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Sătmărenii au făcut ultimul schimb de carte cu Biblioteca Județeană

schimb de carte Biblioteca (1)Cititorii sătmăreni au avut ocazia astăzi să facă ultimul schimb de carte cu Biblioteca Județeană Satu Mare. Acțiunea intitulată “Citește și dă mai departe la schimb de carte” a ajuns la a III-a ediție și este ultima din acest an.

Directoarea Bibliotecii Județene Satu Mare, Lacrima Istrăuan, a declarat că a organizat această acțiune deoarece celelalte ediții au avut un real succes, fiind înregistrați peste 300 de participanți. Totodată, a mai anunțat că este ultima acțiune din acest an, dar care se dorește a fi reorganizată în anul care va veni.

Este o acțiune pe care ne dorim să o organizăm și în anul care vine, asta datorită faptului că sătmărenii sunt foarte deschiși la acest eveniment. Vin, i-au cărți, ne aduc și ei la rândul lor și țin și eu la rândul meu să le mulțumesc celor care donează cărți Bibliotecii Județene Satu Mare, pentru că această activitate o facem cu cărți care provin din donațiile sătmărenilor”, a spus Lacrima Istrăuan.

Publicațiile care fac obiectul schimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, “Pedalez pentru bibliotecă”, cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului și “Dar din darul sătmărenilor”, în cadrul Zilelor Județului Satu Mare.

Bibliotecarii sătmăreni au pregătit astăzi pentru cititori noi volume, care se găsesc pe standurile amplasate în fața clădirii instituției.

Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Județeană Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.