Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Teatrul de Nord riscă să nu aibă curent. Necesită investiție de 120.000 de euro

teatrul de nord

Clădirea Teatrului de Nord Satu Mare a fost adusă astăzi în discuții, în cadrul ședinței de Consiliu Local, de către consilierul UDMR Masculic Csaba care a anunțat că vom avea o clădire reabilitată și modernă, dar nu va putea funcționa din cauza lipsei de curent.

Vom avea o instituție de cultură reabilitată și foarte modernă, dar a fost foarte mare surprinderea mea și a colegilor că această unitate nu va putea funcționa pentru că nu este asigurat curentul. La ora actuală puterea aprobată este undeva la 35 de kw și conform unor calcule, necesitatea pentru a putea funcționa această unitate se ridică la 200 de kw. Asta însemnă că trebuie făcută urgent o investiție pentru a amplasa un transformator în curtea teatrului”, a spus Maculic Csaba.

Din cele declarate de către consilierul UDMR, a mai reieșit că ar fi vorba de o invetiție destul de mare, cu o valoare de 120.000 de euro, dar care este necesară până la momentul în care se vor finaliza lucrările, clădirea fiind încă în proces de reabilitare.

Prezent la ședință, primarul Dorel Coica a afirmat că se vor lua măsuri în această privință.

Vom face așa cum este bine, ca acea clădire să poată să funcționeze la toată capacitatea și bine înțeles în cele mai bune condiții de siguranță”, a declarat Dorel Coica.

sedinta CL (19)

 

Un comentariu

  1. ilyes Răspunde

    A…chiar asa….adevarat… da eu am uitat de el cand am facut proiectulpe cand eram mare primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.