Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Topul firmelor și Balul Oamenilor de Afaceri, vineri, la restaurant Miorița

topul firmelorCamera de Comerț și Industrie Satu Mare organizează Topul firmelor – ediţia 2014 – şi totodată “Balul Oamenilor de Afaceri”, care va avea loc vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 19.00, la restaurantul Miorita.

 

Pentru că se sărbătoresc 25 de ani de la reînființare, evenimentul este unul special, formația COMPACT va contribui la atmosfera festivă.

Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma  catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi totodatǎ la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

Pentru informaţii suplimentare și confirmări, puteţi contacta la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Str. Decebal 4,  la telefoanele 0261-710790 şi 0361-401688, fax 0261-715058, sau email [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.