Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Trenul București-Satu Mare a luat foc. Călătorii au fost evacuați (Foto& Video)

tren1-443x375Trenul rapid care circula pe ruta Bucureşti Nord – Baia Mare – Satu Mare a luat foc astăzi, 11 noiembrie, în zona Dedeman din Baia Mare. Până ce au apărut pompierii, echipajele jandarmeriei, poliţiştii locali dar şi echipaje ale Poliţiei Naţionale au intervenit pentru a evacua oamenii din tren.

Incendiul a izbucnit la locomotivă. Unul dintre pasageri a dus extinctoare la mecanic, însă călătorul spune că acestea erau goale.

”Eu am dus extinctoare la mecanic, însă erau goale. Reviziile trebuie făcute cum trebuie. Polițiștii locali și jandarmii au intervenit prompt și a evacuat călătorii pentru a nu se întâmpla nicio nenorocire. Mai ales acum după atâtea altele. Eu trebuie să ajung la Satu Mare și de acolo să iau alt tren spre Zalău. Nu știu dacă îl voi mai prinde” a declarat  un călător jurnaliștilor de la actualMM.ro.

Am acționat cu extinctoarele din dotare, cât am putut am făcut, restul îl fac alții. A fost o degajare de fum în compartimentul ăla de acolo. Atâta e tot. Alte detalii la biroul de presă al Regionalei” a povestit mecanicul trenului.

Am fost solicitați pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o locomotivă. Trenul de călători București – Satu Mare a luat foc, în compartimentul instalații. Intervenția este în curs de desfășurare. La final vom stabili cauzele. Pericol de explozie nu a fost pentru că am găsit incendiu într-o fază inițială. Incendiul s-a dezvoltat foarte repede și nu s-a mai putut interveni cu extinctoarele din dotare” a declarat cpt. Nicușor Miclăuș, ISU Maramureș.

Sursa: actualmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.