Ultima actualizare: azi, 09:47

Totul despre sex

Zona de jos

sex-5Cat de repede ne ducem la farmacie sau la doctor ca sa scapam de gripa, dar cand vine vorba de probleme din zona de jos, nu prea ne inghesuim. Multi, mai ales femeile, se rusineaza. Daca nu iti place sa suferi, nu incerca sa te tratezi singura.

Exista cateva remedii care te pot ajuta pana mergi la medic, dar ele nu inlocuiesc tratamentele medicale.

Cistita si alte infectii de tract urinar inflamatia vezicii urinare ii poate afecta si pe barbati, pe femei sau pe copii. La aduti, cistita este foarte frecventa, este cauzata de germeni care penetreaza in uretra, germeni cu care te poti pricopsi si daca faci amor mult. Simptome clasice pentru ambele sexe, nevoia urgenta de a urina, insa cand ajungi la toaleta nu mai iese nimic, durere la urinare, sau sange in urina. Simptomele sunt groznice si bolnavii vor cat mai repede un tratament, de obicei o cura cu antibiotice in doze mari, au efect maginif imediat. Problema insasi nu dispare prea repede, dar simptomele da.

Remediu de casa, pana ajungi la doctor. Bea o solutie de un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu, la o ceasca de apa din opt in opt ore si un pahar de apa simpla la fiecare doua ore. Fa dus in mod regulat, foloseste sapun delicat, usuca-te bine si sterge-te din fata spre spate cand mergi la toaleta. Bea zilnic multa apa si scoate bacteriile din vezica urinand imediat dupa contactul sexual.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!

Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.