Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Zsolt Popa a surprins publicul sătmărean cu colecția ”Asylum” (Foto)

prezentare colectie Zsolt Popa (74)Designerul Zsolt Popa a încheiat prima zi a evenimentului ”Beauty Days” cu o colecție inedită, care a surprins și de această dată publicul sătmărean. Creatorul de modă și-a prezentat colecția ”Asylum, SS-2016”, o perspectivă dincolo de clişeele legate de ospiciu. Prezentarea de modă a avut loc în această seară la Grand Mall, în sala de evenimente.

Zsolt Popa de origine sătmărean, este un designer care prin colecţiile sale vestimentare mereu transmite ceva nou, mesaje importante, iar colecţiile lui sunt tulburătoare. Creațiile sale îmbină elemente tradiţionale şi forme clasice cu cele moderne cu tăieturi stricte, adăugând o notă extravagantă, forme cât mai complexe, cu detalii cât mai extravagante. Linia vestimentară creată de Zsolt Popa scoate în evidenţă personalitatea fără ostentaţie.

Colecţia prezentată în această seară, ”Asylum, SS-2016” este una monocromă, bazată pe dominanţa albului, pe asimetrii şi chiar structuri aparent aleatorii şi forme geometrice. Asylum oferă o perspectivă dincolo de clişeele legate de ospiciu, contrar imaginii violente şi senzaţionaliste vehiculate de obicei în relaţie cu ideea de azil, de bolnavi psihic.

Zsolt Popa și-a propus ca prin colecția sa să inducă o stare de calm, pace, aşezare prin cromatica minimalistă bazată pe alb. O colecție care, fără prea multe cuvinte, a surprins publicul sătmărean.

În cadrul prezentării de modă fundalul muzical a fost realizat de percuționistul Cserey Csaba, efectele vizuale au fost asigurate de către Simion Bărnuțiu de la Essential Notes iar creațiile vestimentare au fost prezentate de  manechinele de la Trust Models.

Tot astăzi în cadrul evenimentului Beauty Days au avut loc seminarii de machiaj. Seria prezentări a început cu make-up artist Mirela Pancu din București și a continuat cu un seminar susținut de Flavia Silaghi din Cluj și Alex Rădulescu (București).

Un comentariu

  1. Mica Sasu Răspunde

    Foarte interesanta colectie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.