Accident între Ciuperceni şi Livada. Trei persoane grav rănite (FOTO)

27 decembrie 2015 | 3 comentarii

accident ciuperceni livada2UPDATE – Comunicatul Poliției Satu Mare:

În data de 26.12.2015, în jurul orei 23,18, pe Drumul Naţional 19, în afara localităţii Ciuperceni, IOAN A., de 27 ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza la condiţiile de drum şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a numitului ZSOLT K., de 25 ani, pasager în autoturism. Ulterior, COSNGOR P., de 24 ani, care a fost pasager în autovehiculul care intrase în şanţ s-a deplasat pe jos pe carosabil, iar după circa 100 de metri s-a oprit şi s-a culcat pe carosabil. A fost accidentat grav de autovehiculul condus de ATTILA J., de 23 ani. Cercetările în cauză continuă.

Trei persoane au fost grav rănite într-un accident rutier petrecut azi noapte între Ciuperceni şi Livada. În jurul orei 23:19, I.S.U. ,,Somes” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Ciuperceni de Livada.

În accident a fost implicat un autoturism, care s-a prăbuşit în gol într-un şanţ.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma ieşirii de pe carosabil a unui autoturism, au rezultat rănirea gravă a trei  persoane.

Paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Sursa: ISU Satu Mare

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. S-au imbatat toti ca porcii si au iesit cu masina la plimbare.Asa le trebe dobitocilor.

 2. Fara Cap spune:

  Iarasi copac si stalp. Pana cand oare?

  • x-ulescu spune:

   de copaci scapam in curind ( cu defrisarile astea ) stalpii sa fie interzisi prin lege . asa se va putea conduce cu viteze mari .. pietonii sa stea prin case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest