Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Adrian Ştef, la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor de la Bruxelles

stef bruxellesÎn perioada de 3-4 decembrie 2015, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, participată la a 115-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate în cadrul şedinţelor sunt: Aprobarea procesului verbal al celei de-a 114-a sesiuni plenare, desfăşurată la 12-14 octombrie 2015,  O viziune teritorială pentru 2050: cum arată viitorul?, Provocări cu care se confruntă autoritățile locale și regionale în materie de migrație și integrare a refugiaților, Standarde de remunerare a forței de muncă în UE și Rolul economiei sociale în relansarea creșterii economice și în combaterea șomajului.

Sursa: Consiliul Judeţean

5 comentarii

  1. Consiliul Judereant Satu Mare Răspunde

    Comunicat catre cetatenii de bine din Satu Mare:
    Cu ocazia sarbatorilor de iarna va rugam sa donati 1 leu fiecare pentru a achizitiona un self stick. Acesta va fi folosit de ilustrul nostru presedinte pentru a nu mai deranja colegii de Congres European cind merge la Bruxelles. Dupa cum bine va dati seama din foto toata lumea era concentrata la problema discutata, cu o singura exceptie: domnul care facea fotografia…si asta numai din cauza faptului ca Consiliul Judetean nu are un self stick. Daca toti vom dona un leu putem achizitiona un astfel de bat pe masura prestatiei dragului nostru presedinte. De asemenea va asiguram ca si in perioadele cind nu participa la congrese batul va fi folosit cu regularitate la alte activitati ale dlui presedinte si nu va sta undeva in dos.
    Va multumim dragi cetateni si va uram sarbatori fericite !!!

  2. .... Răspunde

    Cand va fi arestat mircea govor pentru evaziune fiscala, contracte de asfaltari cu dedicatie.
    Ce bine ca eu si copiii mei avem boala de sange. Dumnezeu nu bate cu bota!

  3. griga Răspunde

    prostu nici cu slemafonele pe urechi nu intelege nimic.. ha ha pe cine pacaleste poate pe armnd, copilul nevinovat, pe care il tareste in noroie, sau poate pe Felicianus Popous fostul secretarus al partidulus PCR us din Odoreu!
    Adica cum am uitat ca Pop Felician pus director la MUZUL Satu Mare a fost scretar de partid la Comuna Odoreu Satu Mare pe care Ceausescu o exemplifica pt. sistematizarea satelor romanesti? Felicianus care isi bate joc de altii pe banii nostrii in Satmareanul , da iti vine randul!…

  4. garofitza Răspunde

    ooo ADI , da ce frumos esti , Brighi este o norocoasa , sunteti amindoi niste oameni onesti si familisti convinsi , va potriviti si va invidiez , dragostea invinge Adisorul meu iubiT si PENAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.