Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Consiliul Local a votat: tariful pentru rezervarea parcărilor, redus la 80 de lei

parcareConsiliul Local al municipiului Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi noile tarife aplicate de Administraţia Domeniului Public, pentru anul 2016. Aproape toate tarifele au rămas identice cu cele aplicate în acest an, o modificare importantă fiind reducerea tarifului pentru rezervarea locurilor de parcare de la 200 la 80 de lei/an.

Consilierul UDMR Masculic Csaba a explicat că această măsură este una bună, dar a precizat faptul că se va înregistra o pierdere de 100.000 de lei care va trebui acoperită din altă parte.

Primarul Dorel Coica i-a replicat acestuia că ADP şi-a făcut toate calculele iar administraţia locală îşi asumă toate consecinţele.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Atunci cand primaria ia bani pe abonamente de la mii de cetateni pana pe 31 decembrie inclusiv, dupa care declara ca acorda parcare gratuita din data de 18 decembrie, incasand in prealabil bani pe 14 zile in care parcarea e gratuita cu fundita rosie, ala nu se numeste furt? Daca se apuca un cetatean suparat sa va dea in judecata?

    • alt satmarean Răspunde

      Hotia este si mai mare! Nici un ban din abonamentele de parcare si din amenzile de parcare nu ajunge in bugetul local! Totul ajunge la ADP si ADP-SRL de unde se fura mult mai usor banii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.