Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Copil ascuns sub pătură pentru a fi scos din țară

vama urziceniPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni  au depistat, ascuns sub o pătură într-un microbuz, un copil în vârstă de 7 ani, pe care mama lui a încercat să-l scoată ilegal din ţară deoarece uitase documentele acasă.

Marţi, 22 decembrie, în jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat cetăţeanul român Adrian P., în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, şofer al unui microbuz înmatriculat în Germania, în care se mai afla ca pasageră o femeie.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a microbuzului, lângă persoana de sex feminin, ascuns sub o pătură, un copil.

La cercetări, lucrătorii noştri au stabilit faptul că femeia, Camelia M., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava, este mama minorului ascuns, în vârstă de 7 ani. Persoana în cauză a declarat că a recurs la această metodă pentru că intenţiona să plece în Germania, la soţul ei şi a uitat acasă documentele de călătorie ale minorului.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria femeii şi a fiului ei şi în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativa de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.