Cu mașina direct pe trotuar pe Semi-Corso (P-ța Libertății) – FOTO

15 decembrie 2015 | 10 comentarii

masina trotuar satu mare2Sâmbătă noaptea în jurul orelor 2:00 noaptea, în fața restaurantului Gemelli din P-ța Libertății, doi tineri s-au distrat cu mașina direct pe trotuarul din fața fast-food-ului. Fotografiile au fost postate pe pagina de facebook ”Ai parcat ca un bou – Satu Mare” cu următorul text:

”In data de 12.12.2015 ora 02:00 doi tineri in fata la Gemelli isi fac de cap, se pare ca dupa ce s-a adunat mai multa lume sa le faca poze s-au retras de acolo.

Nu stim daca au consumat bauturi alcoolice sau droguri.”

Sursa: Facebook

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. gigi spune:

  astia de unde au aterizat?unde e politia locala, se pare ca nu au tura de noapte, sau daca e inchis sensul nu pot sta ca serifii in masina cu scaunele pe spate la caldurik, domnu primar ar trebui sa ia masuri si sa-i mai puna si la patrulari pedestre, cu controale dupa ei sa nu-i gasesti prin ceva crasme la cafele si caldurica si pe stimabilii politisti locali care atunci cand situatia o impune nu-si fac datoria, ei au treaba cu iarba verde nu cu derbedi ca cei din imagine veniti cine stie din ce tara civilizata dar se pare ca ei nu s-au civilizat inca!

 2. Claudiu Pop spune:

  na bine da re mercedes futui an gura si pa masa da si pe politisul care nu a vazut ce face

 3. cola spune:

  Au crezut ca sunt la MCdrive.

 4. Coca Laru spune:

  Baietii or fi proprietari de oi din Oas?…Probabil protestau la legea care nu le da dreptul de a detine mai mult de doi caini la turma(de magari nu cred ca se pune problema caci se descurca pe cont propriu) si de-aia se manifestau astfel!

 5. rica spune:

  Marca Tara Oasului……nu cred ca au curajul sa faca treaba asta la ora 2 ziua

 6. Bobi spune:

  Ce urangutani…unde p.la mea sint rahatii de la politia locala ?? Cand ii vezi si pe aia ce fete au, te intrebi de unde i-o cules.

 7. Alexandru Matei spune:

  Acești gen de personaje ai distrus Satu Mare. Nivelul de intelect a scăzut drastic. Îmi pare rău să îmi vad orașul natal într-un astfel de hal. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest