Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

Davilas Construct: iată de ce este mai avantajos să te muți în zonă verde. Ai ocazia să trăiești viața pe care o meriti!

davilas satu mareVisezi sa te muti la casa? Ai de ales intre doua variante: casa in oras, sau casa noua in cartier rezidential, in zona verde. Practic, ai de ales intre a locui in oras si in afara orasului. Chiar daca la o prima vedere multi sunt tentati sa dea prima varianta drept castigatoare, exista totusi un numar crescut de persoane care aleg cea de-a doua varianta. De fapt, casa in zona verde, in afara orasului, este noua tendinta de pe piata imobiliara. Si nu intamplator!

Casa noua in zona verde a orasului castiga teren important in fata cladirilor rezidentiale din oras. Vorbim despre un pret de achizitie mult mai ieftin, despre un aer mai putin poluant si despre mai putin zgomot. Practic, ai confortul la care ai visat… la pret mic.

Viata in afara orasului este avantajoasa! In primul rand, scapi de praful betoanelor si alegi sa traiesti intr-o zona sigura, departe de stresul cotidian. In cartierele rezidentiale sunt promovate adevaratele valori ale confortului, mizandu-se pe siguranta, intimitate si spatiu.

Si cel mai important: ai posibilitatea sa economisesti…mult, cat pentru o masina noua sau pentru studiile universitare ale copiilor tai! In plus, ai la dispozitie  un teren de 100 de ori mai mare decat apartamentul unui bloc!

Beneficiile casei in zona verde

Intimitate si confort sporit, spatiu cat vezi cu ochii, vecini amabili, siguranta si securitate pentru familia ta, loc de parcare asigurat, spatiu de joaca pentru copii, pret mic de achizitie si spatiu de relaxare inclus. Acestea sunt doar o mica parte din beneficiile asigurate de traiul in afara oarasului, intr-o zona verde, de genul cartierului rezidential.

De ce este indicat sa locuiesti departe de aglomeratia oraselor?

Majoritatea dezvoltatorilor si specialistilor imobiliari recomanda viata in afara oraselor. Motivele sunt variate: de la o securitate mai crescuta, pana la un confort imbunatatit. Adevaratul avantaj este ca ai posibilitatea unei vieti mai putin stresante.

Intr-o zona verde spui adio traficului sufocant, a zgomotului si a aerului greu de respirat. Oferind toate aceste beneficii, casele de la periferie sunt foarte valoroase si la mare cautare, pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei cauta linistea!

Dezvoltatorii construiesc ieftin in zonele de la periferia oraselor, gratie terenului la pret mic. Astfel, cei care vor sa locuiasca intr-o astfel de zona investesc putin si castiga mult. Fie ca vrei sa cumperi, sau sa inchiriezi un apartament ori o casa in zona verde, ai garantia ca nu arunci cu banii pe fereastra, ci din contra faci economii majore!

Viata in zona verde inseamna: spatiu cat doresti, o curte pe care sa o amenajezi dupa bunul plac, costructii moderne/personalizate, spatiu de joaca pentru cei mici, terasa, gratar in aer liber cu prietenii, loc de parcare, liniste, aer curat, o comunitate unita si securitate pentru intreaga viata!

Davilas Construct: primul pas spre viata mult visata

Viata agitata, zgomotul si poluarea orasului ne obosesc din ce in ce mai mult! Este timpul pentru o schimbare. Alternativa este casa in zona verde, in cartier rezidential! Davilas  Construct iti asigura accesul  la tot ce ai nevoie in materie de confort.

Gratie proiectelor pe care le-a dezvoltat pana in prezent, Davilas Construct a indeplinit visurile a sute de persoane care, la fel ca si tine, au cautat linistea in locul vietii aglomerate de la oras! Si au castigat!

Daca vrei sa te numeri si tu printre cei care se bucura deja de un nou stil de viata, acceseaza www.davilasconstruct.ro si contacteaza-ne. Ai la dispozitie unele dintre cele mai atractive preturi de pe piata imobiliara.