Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Două persoane au căzut în Someş. Salvate de pompieri (FOTO)

barbati somes3UPDATE, ora 23:50 – Bărbaţi salvaţi în ultimul moment din albia râului Someş.

În cursul acestei seri, în jurul orei 17.25, prin 112 a fost semnalat faptul că două persoane au căzut în râul Someş în localitatea Satu Mare.   

Echipajele Detaşamentului de Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare au intervenit de urgenţă cu un echipaj de căutare – salvare şi un echipaj SMURD, acţionând în colaborare cu alte două echipaje ale SAJ Satu Mare.

În momentul sosirii echipajelor, cei doi bărbaţi de aproximativ 31, respectiv 39 de ani, abia mai aveau putere să strige după ajutor după ce au stat blocaţi o vreme în apele reci ale râului.

După ce au fost scoşi la mal de salvatori, aceştia fiind în stare dehipotermie, li s-a acordat primul ajutor medical, concomitent cu încălzirea treptată a temperaturii corpului, urmând a fi transportaţi şi predaţi la UPU Satu Mare.        

barbati somes2

barbati somes

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Două persoane erau cât pe ce să se înece în Someş în această seară în zona cartierului Micro 16. Acestea au căzut de pe mal în râul Someş, deocamdaă nu se ştie în ce condiţii.

Pompierii sătmăreni au fost anunţaţi despre acest eveniment şi au intervenit de urgenţă reuşind să le scoată pe cele două persoane şi să le transporte de urgenţă la spital pentru investigaţii suplimentare.

Vom reveni cu detalii.

Un comentariu

  1. Diana Alexutza Răspunde

    Poate vroiau sa faca si ei o baie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.