Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Furturi și violențe în 25-26 decembrie

furturi din locuinte, Negresti OasPoliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş l-au identificat pe JENEL M., de 44 ani, care în noaptea de 25/26.12.2015, fiind găzduit de MIHAI A., de 47 ani, i-a sustras acestuia 280 lei. Prejudiciul nu a fost recuperat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În data de 25.12.2015, în jurul orei 20.55, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au fost sesizaţi că în cursul zilei, autori necunoscuţi, profitând de faptul că uşa era neasigurată, au pătruns în casa de vacanţă proprietatea lui GHEORGHE P., de 43 ani, unde dormea prietenul acestuia EMIL V. şi i-au sustras acestuia un telefon mobil, în valoare de 1 000 lei.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Postului comunal Acâş care, în urma investigaţiilor au reuşit identificarea autorilor furtului ca fiind MARIUS R. de 18 ani, M.R., de 15 ani. Prejudiciul a fost recuperat, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt 

Poliţiştii Secţiei Rurale Beltiug îi cercetează în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri şi alte violenţe pe GELU S., de 44 ani, VASILE S., de 22 ani şi G.S. de 17 ani, care, în data de 26.12.2015, au pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate VASILE Ş, de 48 ani, au distrus un geam termopan al unei uşi din interiorul locuinţei şi l-au lovit cu pumnii şi o bucată de lemn atât pe proprietar cât şi pe ginerele acestuia MIHAI U, de 36 ani.

Poliţiştii Postului comunal Odoreu, în urma investigaţiilor efectuate, au reuşit identificarea autorilor furturilor comise în noaptea de 01/02.12.2015 la casele aflate în construcţie în localitatea Mărtineşti, aparţinând părţilor vătămate ALIN P., TIMEA C. şi GABRIELA S., în persoana tinerilor  JOZSEF V., de 19 ani, DAVID N., de 20 ani şi K.D., de 16 ani. Aceştia au sustras cabluri electrice din pereţi, distribuitoare de încălzire, precum şi alte bunuri folosite la construcţia caselor, cauzând un prejudiciu de 14 200 lei. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.