Ultima actualizare: azi, 20:42

Sport

Gala Olimpia 2015 – clubul sătmărean și-a premiat copii și juniorii

Gala Olimpia 2015 (94)Sâmbătă a fost momentul în care clubul de fotbal Olimpia Satu Mare a tras linie, în ceea ce privește peformanțele Centrului de Copii  și Juniori, și a acordat premii celor mai buni elevi și antrenori. Organizată pentru prima dată de la reorganizarea clubului în 2010, Gala Olimpia a fost un eveniment de succes, reușind să aducă împreună pentru prima dată toate grupele de copii și juniori, împreună cu antrenorii lor. La eveniment au fost prezenți și primarul Dorel Coica, împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, la invitația conducerii clubului sătmărean.

De remarcat și prezența a trei jucători de la prima echipă, care au venit să-și susțină colegii mai mici: Florin Mureșan, Dumitru Muntean și Raul Cherecheș.

Concluzia este că Olimpia a avut rezultatele remarcabile, în ciuda condițiilor grele și a bugetului mic, cu o echipă a Juniorilor A care a câștigat prima ediția a Cupei Federației, organizată de FRF, cu doi jucători prezenți constant la loturile naționale Under18 și Under19 și cu 2-3 jucători promovați la echipa de seniori.

Au fost recompensate toate echipele, toate grupele de juniori, primind câte o diplomă și un mic pachet de sărbători din partea clubului. Cel mai bun jucător de la fiecare grupă a primit o cupă și s-au oferi t și premii speciale.

La grupa 2006 cel mai bun jucător a fost ales Valentin Oneț, la grupa 2005 Maris Duca, la grupa 2004 Laurențiu Caba, la grupa 2003 Adrian Varga, la grupa 2002 Alin Văsălie, la grupa 2001 George Micle, iar la grupa 2000 câștigător a ieșit Ștefan Stuleneac.

Portarul Adrian Toduț a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei 1999, fundașul Mark Csik, fiul antrenorului Tiberiu Csik, a fost ales cel mai bun din echipa 1998, iar cel mai bun jucător al generației 1997 a fost mijlocașul de națională U19 Denis Chivari.

Premiile speciale au fost cele mai așteptate ale Galei și s-au acordat următorilor jucători :

Cel mai de perspectivă jucător de la Centrul de Copii și Juniori Olimpia  – Alin Văsălie.

Cel mai bun jucător de la Centrul de Copii și Juniori în anul 2015 – Denis Chivari

Cel mai bun antrenor la Centrului Olimpia – Ioan Dragomir.

De asemenea, nu au fost uitați nici juniorii care au făcut Sătmărului onoarea de a-l reprezenta la reprezentativele de tineret ale echipei naționale: mijlocașul de creație Tony Kanalos la Under 18 și  mijlocașul defensiv Denis Chivari la Under19.

Antrenorii Paul Mihai (juniori C) și Mihai Sabău (Juniori D) au primit câte un premiu special pentru calificarea la turneul semifinal, ediția 2014 – 2015, iar Alexandru Czine a primit un premiu special pentru Colaboratorul Anului. În final, echipa de juniori A a mai primit un premiu special pentru locul ocupat la Cupa regiunilor, ediția 2014-2015.

Au fost menționați și oamenii ar căror muncă au făcut posibile toate aceste performanțe: antrenorii Ioan Dragomir, Mircea Bolba, Cristian Popa, Dorel Ziman, Mihai Sabău, Mihai Paul, Levente Paul, Sebastian Raț, Adrian Farcaș, respectiv antrenorii de portari Ovidiu Suciu și Daniel Oșan.

Un comentariu

  1. Ultras Răspunde

    Drag va mai e babut… Va faceti de ras prezentand stirile trunchiat. Informatia e informatie chiar de nu va place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.