Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Miss World 2015: Sătmăreanca Natalia Oneț are nevoie de ajutorul nostru (Share&Vote)

natalia onet 2Natalia Ioana Oneț, frumoasa sătmăreancă ce participă în acest an la Miss World în China, are nevoie de sprijinul nu doar al sătmărenilor ci al tuturor românilor. Minunata Natalia se află deja în China, la pregătirile celei mai importante competiții mondiale de frumusețe, în concurs fiind înscrise nu mai puțin de 180 de concurente.

Natalia are nevoie de ajutorul românilor pentru a ajunge în finală, prin votul acordat pe aplicația Miss World. Pe contul ei de facebook Natalia a precizat: ”Descarcă Aplicația Miss World si Votează Romania la Miss World! Am nevoie de voturile voastre! Doar împreuna putem aduce Romania in finala! Hai Romania!”.

Aplicația poate fi descarcată aici. Aplicația este ușor de instalat și puteți să faceți un top 3 al favoritelor de la Miss World 2015.

Cele 180 de concurente au ajuns în China și au fost primite ca niște adevărate prințese, iar programul este încărcat cu diverse acțiuni caritabile.

natalia onet3

Frumoasa noastră sătmăreancă și-a lăsat amprenta în China, Natalia împărtășind sentimentele pe contul ei: ”Sunt foarte mândra ca o părticică din țara noastră Romania,va rămâne pentru totdeauna in China! Încerc zi de zi sa arăt întregii lumi cât de frumoasă este țara noastră ! Proud to be Romanian”.

natalia onet

De Ziua Națională a României, haideți să dăm votul unei reprezentante a țării noastre în cea mai de anvergură competiție a frumuseții mondiale. Votul poate fi acordat până sâmbătă, 19 decembrie. Așadar au mai rămas 18 zile!

natalia onet4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.