Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Momente de groază pentru un taximetrist tâlhărit ca-n filme

taxiPolițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au reușit identificarea și prinderea autorilor tâlhăriei comise în data de 13 decembrie, în jurul orelor 01:25,  asupra unui taximetrist.

Astfel, M. Attila de 24 ani din Carei, taximetrist, a efectuat un transport de 4 persoane cu autoturismul marca VW Golf, din municipiul Carei în comuna Bogdand. În aprorierea localității Bogdand persoana care se afla asezată pe scaunul din dreapta față a bruscat volanul autoturismului, taximetristul  a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un cap de pod. După producerea impactului, cei patru, prin amenințare cu violența, precum și prin folosirea de spray cu substanțe iritant lacrimogene, l-au deposedat de bunuri și sume de bani în valoare totală de 970 lei.

În urma activităților operative desfășurate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, autorii  tâlhăriei au fost identificați în persoana numiților: P. ZOLTAN de 33 ani,  recidivist,  F. CRISTIAN de 18 ani,  C. VASILE, de 19 ani și K. CRISTOPHER de 18 ani, toți  din Carei. Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei pentru luarea măsurilor legale.

Sursa: IPJ Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.