Moș Crăciun, în mijlocul copiilor de la grădinița particulară Magic Kids

18 decembrie 2015 | 0 comentarii

serbare Magic Kids (7)Acum, în prag de sărbători, copiii își învață cântecelul și poezia, pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun.

Serbarea de final de an organizată astăzi de copiii de la grădinița particulară Magic Kids a fost în cinstea Moșului, care surpriză… a apărut în clinchet de clopoței, în mijlocul lor. Surprinderea și entuziasmul celor mici l-au determinat pe moș să se așeze în mijlocul lor și să le vadă spectacolul. Normal, moșul a venit încărcat cu daruri, dar nu le-a împărțit decât după ce spectacolul a fost încheiat. De data aceasta copiii l-au surprins pe moș cu o mică scenetă de teatru, arătându-i cum se serbează Crăciunul pe mai multe meleaguri îndepărtate. Totul a fost exemplificat cu multe cântecele și dansuri specifice altor popoare, toate menite a vesti cu bucurie nașterea lui Isus Hristos.

Zâmbetele gingașe ale copiilor către moș și bucuria de a fi în preajma lui, au înveselit și inimile părinților, bunicilor care emoționați asistau la spectacolul prichindeilor.

Încântat de micul spectacol, Moș Crăciun a împărțit darurile aduse, copiii fiind nerăbdători de a sta pe genunchii moșului și a-l îmbrățișa cu dor. Luându-și rămas bun, Moș Crăciun a plecat tot în clinchet de clopoței, iar cei mici au năvălit pe cadouri pentru a vedea surprizele dăruite.

Încântare maximă! Oare de unde a știut Moșul exact ce își doresc copiii de la Magic Kids? Se pare că a citit toate scrisorile celor mici.

Crăciun Fericit, Magic Kids!

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale, Publicitate

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest