PNL cere prefectului să-l suspende pe Mircea Govor

29 decembrie 2015 | 14 comentarii

mircea govorPNL Satu Mare a transmis astăzi un comunicat de presă prin care cere din nou demisia de onoare a lui Mircea Govor din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi solicită prefectului Eugeniu Avram să-l suspende din funcţie de îndată ce îi va fi comunicată decizia de arestare preventivă.

Redăm comunicatul:

Au trecut șase zile de la arestarea preventivă a Vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

În timp ce Președintele, Adrian Ștef, taie zilnic câte o panglică prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic, managerul public Nicolae Bura povestește în public cum a intervenit Mircea Govor la autoritățile abilitate.
Așa cum am făcut-o și în timpul ultimei ședințe a Consiliului Județean Satu Mare, cerem încă o dată demisia de onoare a Vicepreședintelui Mircea Govor.
Totodată, îi atragem atenția prefectului Eugeniu Avram să respecte întocmai prevederile Legii 215/2001 și să-l suspende de îndată ce Înalta Curte va comunica Instituției Prefectului măsura arestării preventive.
În același timp îi indicăm domnului Prefect portalul oficial al Înaltei Curți de Casație si Justiție ( www.scj.ro dosarul nr. 4719/1/2015) unde poate verifica informațiile apărute pe toate canalele media, prin care s-a anunțat arestarea preventivă a Vicepreședintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor.

Biroul de Comunicare,

PNL Satu Mare

 

 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ? spune:

  aveti rabdare oameni buni voi vreti sa duceti mortul la groapa dar inca nu e decedat, prefectul este garantul respectarii legii in judet cand va veni papirosu se va aplica in tocmai legislatia asa ca sa va excite pe voi pnl isti si sa intrati cu stangu in 2016!

 2. ea spune:

  prefectul care a primit ordine de la govor doar ala la uns prefect impreuna cu echipa de control

 3. CRISTI spune:

  Eu as vrea ca DNA sa faca o perchezitie la institutia prefecturii si sa verifice modul in care subordonatii domnului prefec si-au indeplinit atributiunile de serviciu atunci cind au fost soliicitati pentru a infaptui un control la vreo primarie din judet, aici se descoperii cum slugarnici prefecturii sint protectorii coruptilor din acest judet,,

 4. graiul spune:

  adevar graiesti…sunt fff curioasa cum au ajuns angajati la prefectura din ordin in perioada 2013-2015 anumite persoane fizice????

 5. profu spune:

  Ce le mai place pedelistilor ca au scapat de titulatura rusinoasa de PDL!!! Acum e bine, suntem “marele PNL” putem sa deschidem gura ca nici usturoi n-am mancat nici gura nu ne pute… Cosma, Giurca, Panea, Vass, cei mai vajnici penelisti din Satmar!
  Cerem (nici noi nu stim ce cerem), nu conteaza ce, conteaza sa vada lumea ca suntem mari penelei… Aoleu, aoleu!!!

 6. Ion spune:

  PSD s-a dezis de el, ar fi normal sa-si dea demisia de onoare, daca nu, forțați-l.

 7. Alex spune:

  in ce tara civilizata ati mai vazut asa ceva? in minutul 2 trebuie sa isi prezinte demisia de onoare. defapt ce onoare? astia nu auzit de asa ceva. la bulau cu toti…

 8. ionel patrutz spune:

  Da-ti de pamant cu ei …mama lor de nesimtiti. Toti cei care fura sa fie trasi in teapa, ca pe vremea lui Draculea.

 9. Judit Panea spune:

  Si, datorita suspendarii de catre prefect, vicepresedintele Govor nu mai poate fi schimbat. Riedl este pe tusa inca de cand i s-a oferit postul de vicepresedinte. Adi Stef este singur imparat. Oare pana cand…?

 10. Ion spune:

  Bravos natiune penelista. Ai pus coada la cireasa! Noroc de voi ca altfel n-ar sti nimeni sa ne spuna de ce a trecut gaina strada

 11. x spune:

  na dormeo, panea,cosma and company vi s-a indeplinit dorinta si damblaua, v-a facut prf cadou acest vis sa-l vedeti suspendat pe govorila, acuma o sa puteti dormi la noapte? si o sa contribuiti in continuare la bunastarea judetului?!

 12. Onicescu spune:

  Da’ de incompatibilii vostrii, functionari publici, sustinuti tocmai de actualul prefect, nimik?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest