Prefectul l-a suspendat pe Mircea Govor de la Consiliul Județean

29 decembrie 2015 | 13 comentarii

Eugeniu Avram, Mircea GocorMarţi 29 decembrie 2015, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, în urma adresei Parchetului de pe Lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Oradea, în dosar nr.191/P/2015, înregistrată la Instituţia Prefectului judeţul Satu Mare sub nr. 15222/29.12.2015, a emis Ordinul nr.272/29.12.2015, privind suspendarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Govor Mircea Vasile, Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, pe perioada arestului preventiv, începând cu data de 23.12.2015 până la data de 21.01.2016.

De asemenea, în temeiul art.26, alin.1 din Legea nr.340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului, prefectul Eugeniu Avram a emis Ordinul nr.271 din 29.12.2015 prin care se constată încetarea, de drept, a mandatului de primar al comunei Botiz al domnului Roca Iosif, ca urmare a decesului. 

Sursa: Prefectura Satu Mare

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. florica spune:

  Domn prefect cind iti prezinti dmisia impreuna cu DORLE COSMIN garanti si protectori coruptiei in judetul satu mare,,s-au asteptati sa va scoata si pe voi mascati din institutia prefecturii

 2. vasi spune:

  florica, degeaba ai cap si-l porti degeaba. Vezi daca nu ti-a placut scoala? Acu tre sa scrii la ziar pentru altii pe doi lei, cum v-a invatat ministra. Da macar ascunde-te bine, tata, ca sa nu te cunoasca lumea ca esti semianalfabet

 3. Dna spune:

  Bine razvanel, s-o terminat , gata , sa nu mai scriem despre tactu

 4. Mihaela spune:

  Prefectule mergi si tu dupa Govor! Se stie! Zilele tale sunt numarate!

  Alaturi de tine o sa-ti atragi colegii: Dorle si d-l Micle Sergiu , cu care ti-ai facut golaniile!

 5. Florin GAL spune:

  Pe Stef TREI FACULTATI INTR-UNA SINGURA îl vor suspenda (îl citez) “satumărenii” ASA cum chiar el ia numit pe satmareni… :)))
  Stef nu te va mai vota nici SEMINTIA ta!
  Toți știu câte FACULTATI ai :)))

 6. ? spune:

  v-ati excitat destul pnl istilor?

 7. castorica spune:

  Prefectus VALEA, TALPASITA pana nu vin si mascatii dupa matale! Chip bland cu ilegalitati gramanada!VALEA! DEMISIA! Apropo fa ce zicea mihaiela maiinainte du i si pe galanasi!

 8. alin spune:

  Cine a inregistrat dosarul la prefectura?,raul seful de cabinet!!!:))))

 9. dacian spune:

  Tovarasul prefect ar trebui sa isi dea demisia impreuna cu cel pe care l-a demis,de care a fost numit in functia de prefect…….ALO DNA!!!

 10. baba vanga spune:

  Vin stenogramele, viiiin, inaltilor functionari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest