Romeo Nicoară: La Tășnad nu vor veni imigranți din Orientul mijlociu sau din Africa

15 decembrie 2015 | 12 comentarii

romeo nicoaraSituația generată de decizia Ministerului de Interne de a pregăti un centru pentru eventuala găzduire a unor imigranți din Orientul mijlociu, la Tășnad, județul Satu Mare, m-a determinat sa deschid urgent un dialog cu reprezentanții ministerului pe acest subiect.

Am fost informat că transformarea unității de jandarmi de la Tășnad în centru pentru primirea de imigranți este o decizie care a fost luată în conformitate cu angajamente internaționale ce privesc situația imigranților din Europa, ale României. Acest centru este menit să găzduiască temporar și doar dacă vor ajunge în România imigranți. În acest centru persoanele ajunse pot fi triate, identificate și îndrumate spre destinația lor, fie spre țări occidentale în ipoteza în care au actele în regulă, fie înapoiați în statele de origine dacă nu provin din zone de conflict sau nu poseda acte valide asupra lor. Deocamdată este vorba de pregătiri, pentru o situație ipotetică.

Îmi manifest așadar speranța alături de cetățenii orașului Tășnad, în lumina informațiilor oferite de autorități, că nu va fi nevoie să își facă griji că orașul ar putea fi invadat de  imigranți și refugiați, lucru pe care nici unul dintre noi nu și-l dorește.

Am încredere în continuare că reprezentanții MAI stau la dispoziția cetățenilor cu informații suplimentare. Acestea pot fi obținute prin intermediul centrului de presă sau prin intermediul website-ului MAI. În măsura posibilităților, voi sprijini acest dialog, ca parlamentar și sătmărean.

Deputat Romeo Nicoară

Co-președinte PNL Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Romeo spune:

  Da sigur… dl Romeo este foarte saritor in special in momente de genul acesta, cand poate sa isi faca nitel de publicitate pe seama problemelor noastre, ale satmarenilor… de parca el ar si putea sa faca ceva pentru noi, mai bine ar tacea. El si prietenii lui “magyar talking” sunt cei mai saritori cand vine vorba de batut din gura fara rezultat si iesit in presa doar de dragul de fi bagat in seama.

 2. Coca Laru spune:

  Lasa garagatza ca stim ce hram porti!Cetatenii orasului Tasnad POT REFUZA prezenta imigrantilor pe teritoriul orasului lor!

  • Tasnadean spune:

   Stai linistit ca peste o saptamana, vine Romica si face o conferinta de presa ca sa ne anunte ca el a intervenit pe la Bucuresti si a rezovalt problema sa nu vina imigrantii la noi, in Tasnad. Asa ceva….

  • matroz spune:

   nenica,poti tu spune cum pot refuza?Nu a putut sau n-a vrut Romania si poate Tasnadul!!!Va e frica de compozitia etnica sau ce sunteti asa de saritori!!!Ne aburesc toti ca e ba provizoriu,ba ca e de rezerva etc.Daca trebuie va fi cu sau fara voia noastra.Restul sunt basme !

 3. fim gim spune:

  Dute ba papagalule la culcare ,rușine sa -ți fie mă ce faci tu pt sătmăreni ,ești un mincinos de politician cu Cosma și Nelutu Oltean.

 4. gigi spune:

  Dormeo acte documente comunicate oficiale sa ne arati, nu povesti de adormit copii,ca pe tn te a informat,da cine esti tu mah ce ai facut pt satmareni esti un r …t cu ochi mah,numa voua asa pnlistilor va place sa va bateti cu pumnu n freza ca ce faceti voi la bucale pt noi satmareni,nu faceti nimic concret numa vorbe si povesti pescaresti!

 5. Dan Diaconescu ppdd spune:

  Du-te si te culcă măi papagalule ! Poate vrei sa ne spui si noua sătmărenilor ce ai muncit in ultimi 20 de ani ? Ce ai făcut tu sa meriți sa fii plătit din truda acestui ne-am oropsit de catre voi Politrucii papagali ? Rușine !

 6. eu spune:

  Oamenii din Tășnad, dar și din localitățile învecinate, să iasă în stradă și să protesteze !!!!Ei trăiesc acolo, nu cei de la București care iau hotărâri din birouri !Să trimită zilnic memorii la București în care să-și scrie nemulțumirea!

 7. Florin spune:

  TASNADENI TREZITI-VA SI HAIDETI SA IESIM IN STRADA!!!!

 8. adrian spune:

  Un papa lapte profitor ,fara caracter cu Cozma la un loc.

 9. anjel spune:

  CE ATI FACUT PT ORASUL SATU MARE D LE DORMEO //////

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest