Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Șapte accidente rutiere cu șapte victime, în trei zile

accident rutier         În data de 24.12.2015, în jurul orei 10,52, pe Drumul Naţional 1F, în apropierea localităţii Ghenci, MARIUS I., de 23 ani, conducând un autovehicul, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în  mers, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula în faţa sa, condus de ADRIAN H., de 30 ani, după care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de DORIN F., de 42 ani. În urma coliziunilor a rezultat avarierea autovehiculelor şi rănirea uşoară a numitei VICTORIA B., de 75 ani, pasageră în autovehiculul condus de ADRIAN H. Cercetările în cauză continuă.

         În data de 24.12.2015, în jurul orei 20,04, MARCEL T., de 46 ani, pe strada Avram Iancu din Satu Mare, conducând un autovehicul , pe fondul unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune   cu    autovehiculul    condus   de LIVIA U, de 59 ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a minorei  A. R. de 15 ani, pasageră în autovehiculul condus de MARCEL T. Cercetările în cauză continuă.

         În data de 25.12.2015, în jurul orei 14,58,  pe strada Uliţa Mare din comuna Certeze, DUMITRU S., de 62 ani, fără a poseda permis de conducere, a condus un ATV neînmatriculat, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed a pierdut controlul asupra ATV-ului, răsturnându-se pe carosabil. A rezultat rănirea uşoară a numitului DUMITRU S.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

         În data de 26.12.2015, în jurul orei 05,10, FLORIN B., de 24 ani, conducând un autovehicul pe strada Principală din comuna Vama a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul imobilului  cu nr 677/A. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirea alcoolemiei în sânge, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

         În data de 26.12.2015, în jurul orei 11,15, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Carei, AUREL G., de 33 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul, la punerea în mişcare de pe loc nu a acordat prioritate unui alt autovehicul care circula regulamentar, condus de TIBOR B., de 47 ani, intrând în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea uşoară a numitelor BEATRIX B., de 18 ani şi IZABELA B, de 42 ani, pasagere în autovehiculul condus de TIBOR B.. Cercetările în cauză continuă.

         În data de 26.12.2015, în jurul orei 13,05, pe strada Căplenilor din municipiul Carei, ERNO S., de 41 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul l-a accidentat uşor pe G.M., de 7 ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

         În data de 26.12.2015, în jurul orei 17,00, pe strada Principală din localitatea Moişeni, ILIE S., de 25 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un podeţ. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a  pasagerului GHEORGHE M., de 23 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Maramureş. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest  care a indicat 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirea alcoolemiei în sânge. Cercetările în cauză continuă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.