Ştefan Hruşcă a reunit mii de sătmăreni de Ziua Naţională (FOTO&VIDEO)

1 decembrie 2015 | 3 comentarii

Stefan Hrusca, Satu Mare (33)Tradiţionalele colinde româneşti au fost cântate astăzi de mii de sătmăreni în Piaţa 25 Octombrie. Momentul magic al sărbătorilor a fost trăit de sătmăreni cu ocazia recitalului îndrăgitului interpret Ştefan Hruşcă.

Colindele tradiţionale şi cântecele patriotice au fost cântate unanim de sătmăreni, care au îndurat frigul şi vântul.

Chiar dacă organizatorii au pregătit o ediţie mai decentă, recitatul lui Ştefan Hrucă a fost pe placul sătmărenilor, aceştia simțind cu adevărat Ziua Naţională a României.

Pe scenă a urcat câteva momente şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, care i-a spus interpretului că a fost aşteptat de foarte multă vreme la Satu Mare şi i-a dăruit un drapel. Ştefan Hruşcă a promis să poarte acest tricolor la fiecare concert al său.

După recital a avut loc “retragerea cu torţe”. Trupe ale Armatei, Jandarmeriei şi Pompierilor au intonat imnul naţional sub dirijarea preotului militar Cristian Silaghi şi au mărşăluit în centrul oraşului cu torţele aprinse.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Dana spune:

  Domnule Stef sunteti un nesimtit! Daca n-ati stiut, astazi e 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei si NU un meci de fotbal unde sa puneti Drapelul National in gat ca un fular!!!

 2. nicu spune:

  Inca un expirat,care traieste in USA 11 luni/an, s-a infruptat din banii satmarenilor dati cu larghete de politrucii locali aflati intr-o permanenta campanie electora in ultimii 4ani.

 3. nicu spune:

  De fapt Hrusca e asa de patriot ca locuieste din 1991 in Toronto,Canada si mai vine in decembrie prin tara sa-si faca bani.Problema e cand acesti bani vin din impozitele noastre,ca altfel daca sunt din bilete vandute e ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest