Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Tincuța Fernea merge mai departe la Vocea României. A luat votul publicului

tincuta fernea2Sătmăreanca Tincuța Fernea a intrat vineri, 1 decembrie, în galele live ale concursului Vocea României și a luat votul publicului care o trimite mai departe în competiție. Antrenată de artistul Tudor Chirilă, în această seară Tincuța a interpretat o melodie mai puțin cunoscută, America’s Sweetheart, dar care spera să-i aducă cât mai multe voturi. Pentru a merge mai departe în concurs Tincuța avea nevoie de  cele mai multe voturi de la public sau putea fi aleasă de antrenorul ei.

Tudor Chirilă a spus despre Tincuța că alegerea lui de la dueluri este un bună, tocmai pentru că micuța noastră sătmăreancă are o energie extraordinară.

Tincuța are entuziasm și poate să ajungă în semifinala sau finală. E unul din copiii care învață, care absoarbe orice. E o plăcere să lucrez cu fata asta, e o explozie, e un argint viu”, a declarat Tudor Chirilă înainte de urcarea pe scenă a tinerei.

Performanța Tincuței a fost una plină de energie, fapt care i-a determinat pe Marius Moga și Smiley să-i aprecieze entuziasmul. În schimb, Tudor Chirilă a recunoscut că vocea Tincuței la repetiții a sunat mai bine, iar pe viitor trebuie să se concentreze foarte mult pe voce nu doar pe ”performance”.

Votul publicului a fost pentru Tincuța Fernea și astfel sătmăreanca noastră merge mai departe la Vocea României. După îndelungi gânduri, Tudor Chirilă a mers mai departe cu Cristina Bălan.

Un comentariu

  1. liliana Răspunde

    Chirila! “Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti” ai simtit-o si tu cand cea mai slaba evolutie dintre elevii tai a fost salvata de combinatia PCR (ALDE, PSD s.a.) + tineretul votant care apreciaza “performanceul” adica o cutie frumoasa pe dinafara si goala pe dinauntru!
    Concursul este Vocea Romaniei si nu glasul cardasiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.